NY Meditation minska oro och ångest – tröst vid svår tid

Här kommer NY guidad meditation för att minska oro och ångest. TACK för alla mejl, jag förstår att många känner oro och ångest inför det som drabbat oss just nu. FILM FILM FILM—>


Hoppas den här meditationen kan hjälpa dig lite att landa i känslan och hitta ljus och styrka just nu.

Idag är min namnsdag. Men jag känner mig tom, ledsen, vanmakt samtidigt  som jag är så oerhörd stolt att vara svensk. WOW för oss. WOW för dig. Vilken fantastisk insats polis, väktare och sjukhuspersonal gjorde. Och alla människor! Den gemenskap, kärlek, medkänsla, solidaritet och stöttning som förde samman människor under gårdagen. Öppnade upp sina hem, tog hand om varandra, hörde av sig och kramade om sina nära och kära lite extra. Så samtidigt som jag kastas mellan ledsamhet känns det också en stor tacksamhet att vi kan hitta kärlek, omtanke och medkänsla mitt i det hemska.

Ofta är den första tanken ilska. Ilska föder tyvärr också rädsla, som i sin tur kan övergå i hat och fördomar. Men mörker kan inte få mörker att försvinna, endast kärlek och ljus kan det.

Så försök att hitta ditt inre ljus, din inre kärlek, din medkänsla och inte bara till andra utan framförallt mot dig själv. Andas och landa sedan i tacksamhet. Tacksamhet att du andas och allt annat du är tacksam för här och nu.

Jag kommer INTE låta terror tysta mig eller förstöra utan kommer att fortsätta kämpa för alla människors lika värde, respekt, ljus och kärlek.

Terrorn får inte splittra oss utan föra oss samman. Igår var en mörk dag. Idag är jag personligen oerhört tacksam att vår familj är ok, vi var i närheten strax innan men klarade oss oskadda. Skickar mängder av kärlek, ljus och läkning till alla som behöver det! Det är med kärlek vi kan stå enade och starka tillsammans. Kärlek och ljus.

Ta hand om dig och de dina.

kramaste

 

 

1 Comment

  1. Alexander Forselius

    Jag tänker att jag är kvinna och ligger och flyter i vågorna i klänning och trampar i vattnet, vilket jag älskar och gör mig jättelugn. Kallar detta för ”Aquafulness”. Förut höll jag på med Aqua Jogging men fick sluta med det på grund av svampinfektion. Men nu mediterar jag ned till hypnagoga stadiet, och affirmerar känslan av att ligga i vattnet fullt och påklädd och trampar vatten med mina skor, och jag får liknande känsla som på badhuset och fungerar jättebra för mig!

    Det gäller att hitta en visualisering för något man verkligen tycker är skönt som är nyckeln!

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *