Författare Tanja Dyredand,  Resa

SEMESTER börjar nu

🦋VACATION Starts Now 💫
🌛☀️🌜🦋🌻💙💎🦄🪐🔥🔥💫🐋

Nu tar jag välbehövlig semester. Har inte varit LEDIG på riktigt under 2 år då jag skrivit 3 böcker {Vardagsmagi, Magi för Själen, Stjärnsjälar Starseed Bliss} all ledig tid + bokturne + jobb utöver det.

Går helt ”off the grid” ut i naturen och med minimal uppkoppling. Behöver ladda egna batterier, kropp & själ nu för att inte gå sönder själv.

Därför kan det dröja innan jag svarar på meddelanden och mejl. Så att du vet…🥰😅😁

Jag kommer kan alltså INTE göra horoskop, poddar, readings, ge vägledning, heaöing eller behandlingar nu fram till augusti med undantag Magiska Marknaden i Orsa 30-31 juli, då jag är där med min bok Magi för Själen och även prästinna i Drömmarnas Tempel 🌛☀️🌜🦋🦋🦋🌻💙🪐🔥🔥

Kom ihåg att lyssna in, älskade du. Du är den viktigaste i ditt liv. Vi behöver ibland dra i handbromsen och tacka NEJ även till saker som är roliga.
Skickar ljus och omtanke till dig som behöver det

Blessings & kram
//Tanja