Samarbete Lakshmi,  Skönhet

Intervju Lars från Lakshmi inför Stockhlm Beauty Week

  • Ses vi på Stockholm Beauty Week? Ni träffar mig i Lakshmis monter där jag bjuder på mindful micromeditation med ayurvedisk aromaterapi. Jag fick en pratstund med Lars Olsson från Lakshmi Sverige så här inför mässan som startar imorgon 24 april och pågår till onsdag 26 april.

Lars, berätta kort om Lakshmi.

” Lakshmi är världsledande inom ayurvedisk naturlig skönhetsvård och hudvård. Vi har jobbat i över 25 år inom sektorn och passionen kommer från den urgamla visdomen som finns i österländska ayurvedan. Till den adderar vi senaste teknologin inom skönhetsvård. Våra produkter är verkligen av högsta kvalitet med patenterade eteriska naturliga oljor och ingredienser. Vi utgår alltid från dina behov, och tittar på vilken ayurvedatyp du är för att sedan hitta de produkter som passar bäst just för dig. Är du nyfiken, kom förbi oss på Stockholm Beautyweek!”

Hur hittade du själv till Ayurvedan? 

” Jag har mediterat sen 1979 med TM och Maharishi. De som också dammade av ayurveda och förde ut den till oss här i väst på ett lättförståeligt sätt. Eftersom meditationen gav mig så mycket blev jag intresserad av ayurveda av bara farten. Första kursen gick jag 1983, sedan blev jag Hälsorådgivare 1993. Jag stötte på Lakshmi när jag var på en 3-månaders  Ayurvedakurs i Spanien. Lakshmi befann sig på samma hotell och hade en visning om ekologisk ayurvedisk hudvård….jag blev såld, och på den vägen är det..”

Vilka är dina fem favoriter vi inte får missa på mässan?

” Oj vad svårt. Jag använder ju Lakshmi överallt, i ansikte, händer, fötter, håret och så vidare.  Men om jag hamnade på en öde ö och enbart fick ta med några produkter så skulle det bli dessa fem.

  • Vata schampo
  • Tvålen liquid soap. Helt underbar och återfuktande tvål som fungerar till allt. Till och med om du exempelvis arbetat med bilen och fått smörjolja på finra och händer.
  • Avocado tonic till ansiktet, gärna anti-age (vata) eller en pitta lavendel toni till sommaren.
  • Massageoljorna är underbara. Här kan du välja efter om du är vata, pita eller kapha och hitta din egen favorit.

Vi tackar Lars för intervjun och jag hoppas vi ses imorgon. Är så himlans taggad och peppad. JA och tacksam att få vara en del av ett kanonteam hos Lakshmi.

Ha en underbar söndag.

kramastelakshmi-tanja-dyredand-stockholmbeautyweektanja-dyredand-ayurveda-lakshmi-stockholm-beauty-week20170401_115322