Yoga

TACK alla som kom på Skrattyoga på Ica Kurirens Kryssning

 

TACK alla fina som kom på SkrattYogan på Ica Kurirens stora Energikick-kryssning. Är så tacksam att tårarna bara rinner här!

Att hålla yogaklass är bland det bästa jag vet. Att här få hålla klass för 250 personer ute på Östersjön var en dröm. Alltså helt overkligt roligt.

Vet inte hur det är med dig, men jag blir alltid så nervös när jag ska upp på scen. Fattar inte varför. Håller ju yogaklasser i mängder varje vecka, och blir aldrig nervös i yogasal eller på event där jag är inbjuden till på företag/organisationer. MEN här, när jag ska upp på scen, ja dra mig baklänges…var så nervös innan att jag typ kräktes (Ja true story) och kunde inte upp ens på morgon och äta vikingbuffefrukost på grund av att magen strulade.

Och…så släpper ALLT när jag väl ställer mig på scen. Sekunderna innan, när jag skulle få headset på mig, då ville jag ju bara springa därifrån MEN så pang. När jag ställde mig på scenen, då var det som jag aldrig gjort något annat. JAG. ÄLSKADE. VARJE. SEKUND. AV. DET!

Det var som tid och rum stannade. Orden bara strömmade ur mig. Det fanns bara vi, alla deltagare och vår gemensamma energi. Wow för alla deltagare som förgyllde yogan med sin energi. Alla bidrar alltid och med en sådan här stor grupp blev det ren Magi! .

Extra roligt också att träffa många underbara. Bland annat alla läsare, sedan de andra föreläsarna. Oh ser så mycket fram emot att läsa mer av exempelvis Marie-Louis  Marc som var där för att prata om sin Betty-trilogi med sin förläggare Pia Printz, och så underbara Modejouren med Helene Hagman, Isabel Kungberg m.fl som gjort enormt härliga ”Gör om mig-reportage”. Så roligt med nya möten, älskar verkligen det!

Så tacksam att få äran att köra yoga. Tack Ica Kuriren för förtroendet och tack chefredaktör Helena Rönnberg och hela teamet på Egmont-event, så proffsiga stor tack till Johanna där som jag haft mycket kontakt med..

Nu landat hemma, helt mentalt slut. Efter min stroke blir min hjärna extra trött när det är mycket människor, ljud och ljus. Ja och så lite extra framträdande-spänning på det! .

Så det blir till att  landa, pausa, andas, meditera & vända mig inåt.

Tack alla för underbara minnen. Så tacksam. Tack!

icakuriren-energikick-kryssning-tanja-dyredand-2018-anton-korberg

Här ovan med alltid lika trevliga & proffsiga Anton Körberg och så lite fin bild på Bday-firande av Helene Rönnberg..

Nedan bild från meditationen innan skrattyogan. Startar alltid med en djupandnings meditation och tillika Check-in av tacksamhet!img_0143

Nu checkat in hemma…tacksam, lycklig och mycket trött. Kommer så klart att köra yogaklasser ikväll drop-in som vanligt från 19-20.45 men mestadels kommer jag gosa med hund och vila mig …tanja-dyredand-yoga-yogalrare-edsbro-norrtolje-vanliga-villan-2018

Ha ha ha..ja kunde inte låta bli att även denna gång köpa sådan där bild från turist-fotograferna på båten. Fin ändå! tanja-dyredand-yoga-skrattyoga-arets-yogalarare-2018