Författare Tanja Dyredand

Tystnad med jordröst

Okej. Alla som känner mig vet att jag är en pratkvarn av högsta sort. Nu har det knäppaste inträffat och jag har tappat rösten. JA, på riktigt. En infektion på stämbanden visade sig och JA, nu behöver jag vara helt tyst för att läkning ska ske.

Som jag brukar säga till alla andra när de kommer till mig på vägledning, landa/acceptera i det som är, släpp sedan taget om det negativa kring det och fokusera på fördelarna 🙂

Ha ha, lättare sagt denna gång. Jag fokuserar på att lyssna inåt och vässa inre rösten, höra mer, ta mig tid att fundera på VAD jag vill SÄGA när jag sedan har jord-rösten åter.

Så… nu är det tystnad, inget poddande, guidade meditationer osv. Coaching och vägledning sker via skrift så länge, liksom yogaklasserna blir tysta.. en utmaning MEN tänker att det kommer något riktigt bra från detta också.

Så…vi hörs på podden när jord-rösten är åter.