Tävling: Vinn valfri behandling av mig på Studio Karma

 

Var med och tävla: vinn valfri behandling av mig på Studio Karma.

Eftersom jag nu startar att ge behandlingar från och med första helgen i mars. Tänkte jag drämma till med en härlig öppnings-tävling!

För att vara med och tävla: välj någon av mina behandlingar och motivera varför just du ska få den. Du kan tävla här nedan i kommentatorfältet eller om du föredrar att mejla till mig på tanja@stressaav.nu. Jag drar sedan en vinnare den 27 mars.

Jag ger djupavslappnande klangmassage för att minska stress, personlig vägledning/medium/spiritual healing, privat coachning inom Mindfulness & Stresshantering. Läs mer om behandlingarna här nedan..

OBS: jag har också nu öppningserbjudande med 30% på ALLA mina behandlingar om du bokar behandlingen innan 5 mars. Du kan alltså boka senare i mars, april, maj osv. Ange då VIP30 i kommentaren så gäller det! Tider/datum hittar du här på boka.se/tanjadyredand

Lycka till!

kramaste

Mina utbildningar

*Massageterapeut Tibetanska klangskålar (Peter Hess).

*Mindfulness Coach (MBSR-programmet/Jon Kabat-Zin)

*Medicin etapp 1 (anatomi, fysiologi, sjukdomslära och rådgivning)

* Dipl. Internationellt medium/spiritual healer (2-årig engelsk utbildning på collegenivå/200 timmar på professionell healing-klinik//The Academy of Excellence/Jeff Jones)

*Yoga Teacher Kundalini (200H), Vipassana Meditation Instructor (Vipassana Metta/Dhamma, enligt Dr. Goenka/Sayagyi U ba), Yin Yoga (100h), Pranayama/Yoga Nidra (50h).

Info om klangmassage (60 min, 495kr)

Klangmassage & Sound Healing för att minska stress och kroppsbalansering. Detta är en underbar behandling för att minska stress och balansera kroppen.

Klangmassage och kroppsbalansering är en kombination av ljuvligt avslappnande hands-on massage och klangskålarnas välgörande ljud och vibrationer. Handtillverkade skålar anpassade i olika storlekar placeras på kroppen på ett speciellt sätt.

Klangskålarnas vibrationer får sedan genomljuda kroppen när de spelas på, och då vår kropp till största del består av vatten fortplantas ljudvågorna över hela kroppen. Här slappnar du av, släpper på spänningar, stresshormoner minskar och kroppens självläkningssystem aktiveras. Allt för för skapa balans, välbefinnande och en trygghetskänsla.

En underbar behandling som verkligen måste upplevas!

Info privat coaching Mindfulness & stresshantering (60 min, 500kr)

Investera i dig själv så att du kan nå ditt drömliv. Jag erbjuder personligt anpassad coaching inom mindfulness, stresshantering och livsförändringsprocesser. Både för privatpersoner, företag och organisationer.

Mindfulness, medveten närvaro, är en kombination av forskningsbaserad KBT- och psykoterapi samt över 2500-årig österländsk tradition för återhämtning och meditation.

Det finns många fördelar med mindfulness. Forskning har visat att den fungerar för att hantera stress, både förebyggande, under stressymptom samt om man blivit utbränd. Men också för att öka fokus och inlärning, öka tålamod, öka koncentration, öka självkänsla, minska ångest, minska kronisk smärta, fungera för självskadebeteenden, ätstörningar, alkohol- och drogberoende, minska depressioner, öka glädje och positiva känslor i stort.

Så här går det till: efter en kostnadsfri konsultation tittar vi på vad du behöver just här och nu så att du på ett tryggt sätt kan börja din personliga utveckling.

Idag coachar jag både privatpersoner, företag, organisationer och kändisar, inom alla yrkeskategorier och åldrar. Ofta inom stresshantering, men även inom mental träning, livsförändringsprocesser, självbild/självförtroende, ökat fokus och ökad kreativitet. Jag jobbar också professionellt som stöd för diagnoser inom självskadebeteenden, ADHD, ADD och Bipolär sjukdom. Jag kan privatcoacha eller om du/ni föredrar att bli coachade i grupp, i vissa projekt ingår jag även som del av ett större team. Jag jobbar alltid evidensbaserat (alla övningar är forskningsbaserade), icke-dömande och tillåtande. Jag har tystnadsplikt och följer MBSR-programmets etiska regler.

Varmt välkommen att höra av dig för mer information och konsultation.

Info personlig vägledning/medium/spiritual healing (75 min, 650kr)

Är du nyfiken på att testa något helt nytt? Eller kanske är du van att gå till healer/medium för personlig vägledning och återhämtning. Då är du varmt välkommen till mig på Studio Karma för en magisk upplevelse.

Att ta hand om själen borde vara lika självklart som att vi tar hand om vår kropp. Min brasilianska väninna går idag till en skönhetssalong där hon dels får ansiktsbehandling, fixar naglarna och sedan får 30 minuters medial vägledning och healing. I England, Brasilien och Portugal kan man begära healing på recept och på sjukhusen. Att ha familje-medium är både självklart för kungligheter som privatpersoner. Riktigt så är det inte här i Sverige, ännu. Även om fler är nyfikna att ta hand om sig på ett holistiskt sätt.

Jag har själv sedan tonåren haft en högkänslighet med förmåga att känna, höra, se och tala med ’andra sidan’. Där budskap också verifierats.

Något jag nu utvecklat ytterligare och kan berätta att jag 2016 blev en av de första i hela Sverige (vi är åtta stycken) att bli certifierad från en stenhård internationell 2-årig medium/spiritual healing-utbildning på engelsk collegenivå för The Academy of Excellence/Jeff Jones. Där vi jobbat 200 timmar på professionell healingklinik (enligt engelsk modell) samt tagit tentamen i Medicin etapp 1 på collegenivå för att klara examination inför internationell jury av framstående (erkända) medier och healers. Jag jobbar enligt svensk lag/socialstyrelsens regler, har tystnadsplikt och följer internationella samfundets etiska regler. Healing är alltid ett komplement till ordinarie sjukvård, healern ställer aldrig diagnoser.

Hur går det till?

När du kommer på en personlig vägledning/medium/spiritual healing startar vi med ett kort personligt samtal. Min önskan är att skapa en trygg session i linje med ditt högsta bästa. Du får sedan inför djupavslappande spiritual healing lägga dig skönt på massagebänk, fullt påklädd. Eller om du föredrar att sitta avkopplande i vilstol. Healingen sker sedan intiutivt, ibland en bit ifrån kroppen, ibland så att man håller en hand försiktigt på. Här kan du bara slappna av och släppa oro och ångest. Vissa somnar under behandlingen och det är helt ok. Efteråt har vi ett kort personligt samtal om dina upplevelser, budskap och förnimmelser.

Kom gärna minst 10 minuter i förväg innan så att du hinner varva ned. Det är också skönt efteråt att ha några minuter innan du behöver hasta iväg i ditt liv.

OBS – jag siar inte om framtiden. Det går bra att spela in samtal i tex telefon, eller om du vill ta med anteckningsblock osv.

Det är bara att höra av sig om du vill ha mer information. Eller varför inte komma och prova på en session!

Hoppas vi ses på Studio Karma, kyrkogatan 11 mitt i Norrtälje city!

 

 

12 Comments

 1. jenny perez

  Hey fellow earthlink!
  Jag hade ett spirituellt uppvaknande för två år sedan, sedan dess har universum ständigt satt mig på prov och senast i december förlorade jag mitt barn i magen i 6:e månaden.., hon var så efterlängtad. Mitt psyke är starkt men min själ behöver stöd och jag vill därför vara med och tävla om spirituell healing.
  All lycka till med din verksamhet
  <3 namaste

  Reply
  1. admin (Post author)

   Hej fina du. Idag har jag dragit en vinnare och det är du Jenny Perez. Mejla mig dina kontaktuppgifter och så kan vi komma överens om när du vill komma och ta ut din vinst 🙂 GRATTIS åter igen!

   Reply
 2. Anneli

  Hej Tanja. Kul med din mottagning. Lycka till med den. Jag kommer att komma in på klang klangmassage. Men för tävlingen väljer jag vägledningen-healingen

  Reply
  1. admin (Post author)

   Hej fina du. Ja kom och klangmassaga! Idag den 27 mars har jag nu dragit en vinnare. Tyvärr blev det inte du. Däremot erbjudar jag nu 40% rabatt på valfri behandling till dig. Du kan gå in via http://www.boka.se/tanjadyredand och sedan välja valfri behandling/tillgänglig dag och skriva i kommentaren: TAVLING40 så betalar du inte fullt pris.

   Reply
 3. Marguerithe Björklund

  Hej du!
  Jag ger själv vissa behandlingar och berättar för människor om vikten av att lägga tid på att ta hand om sig. Tänk så dålig man är på att följa dom råden själv. Gick in i den berömda väggen 2013 och fick ”hjälpa” mig själv. Jag har aldrig prövat klangskålar och en balansering i samma behandling låter lockande. Hoppas på tur ?

  Reply
  1. admin (Post author)

   Hej fina du. Det låter underbart. Idag den 27 mars har jag nu dragit en vinnare. Tyvärr blev det inte du. Däremot erbjudar jag nu 40% rabatt på valfri behandling till dig. Du kan gå in via http://www.boka.se/tanjadyredand och sedan välja valfri behandling/tillgänglig dag och skriva i kommentaren: TAVLING40 så betalar du inte fullt pris.

   Reply
 4. Saba

  Jag är imitt utveckling, behöver verkligen avslappnande behandling av dig tanja. Din brukar var med healingen du ger älskar din energi??

  Reply
  1. admin (Post author)

   Hej fina du. Oh så spännande med utveckling! Idag den 27 mars har jag nu dragit en vinnare. Tyvärr blev det inte du. Däremot erbjudar jag nu 40% rabatt på valfri behandling till dig. Du kan gå in via http://www.boka.se/tanjadyredand och sedan välja valfri behandling/tillgänglig dag och skriva i kommentaren: TAVLING40 så betalar du inte fullt pris.

   Reply
 5. Suzana petrovic

  Följer din spalt mycke glädje helt enkel känner värme o positv

  Reply
  1. admin (Post author)

   Tack! Kram // Tanja

   Reply
 6. maria

  Tanja, dig skulle jag vilja träffa på studioKarma 🙂 Jag skulle vilja testa healing. Inget jag tidigare provat inte ens varit i närheten av. Men jag tror säkert den skulle kunna ha effekt på mig om det funkar. Kanske lösningen på många av mina spärrar…

  Reply
  1. admin (Post author)

   Hej fina du. JA -kom!!!! Idag den 27 mars har jag nu dragit en vinnare. Tyvärr blev det inte du. Däremot erbjudar jag nu 40% rabatt på valfri behandling till dig. Du kan gå in via http://www.boka.se/tanjadyredand och sedan välja valfri behandling/tillgänglig dag och skriva i kommentaren: TAVLING40 så betalar du inte fullt pris.

   Reply

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *