andlighet,  Astrologi,  Författare Tanja Dyredand

VIP release av boken Magi för själen signerad Erwik Communication

TACK du underbara som kom och förgyllde kvällen med dig. Det är så stor tacksamhet att blicka tillbaka på denna magiska VIP release av min nya bok ”Magi för Själen” arrangerad av bästa Erwik Communication och Alexander Erwik. Ska du ordna en fest, ett event eller lansering: hör av dig till dem direkt tycker jag!

Är till tårar tacksam för denna kväll. Så ovanligt att ”vara på andra sidan” av den här typen av vip-event. Att alla fina som kom denna kväll var där för boken! Blir helt varm i kroppen bara jag tittar nu på bilderna. Extra känslofyllt att fått jobba ihop med min dotter Olivia Egge på denna bok. Olivia har nämligen fotat alla bilder, gjort illustrationer och även form på boken. Hon ville inte prata i mikrofonen på scen, men att stå där uppe på scen ihop med henne, och ta emot applåder var mycket speciellt.

Under kvällen bjöd jag på guidad sacred cacao ceremoni för överflöd. Just den kvällen var det nämligen på himlavalvet och planethändelser en portal för just överflöd. Innan och under min guidade stund bjöd Shamanic Priestess Teresa Hagert på trumma och efter min guidade stund bjöd Marcus Frenell (Center for Awareness) på sound healing. Denna gång med kristallskålar, sin röst och stor gong! Alltså WOW. Tårarna bara trillade.

Fick även så mycket frågor om den magiska klänning jag hade på mig. Det var ett smycke i rent sidentyg som kändisdesignern Peter Englund och hans P.E.E.P sthlm placerade på min kropp (och specialsydde upp för min längd ha ha). Alltså kände mig som en fjäril och många sa att jag var nästan som ett MAGISKT väsen som svävade ovanför marken i denna gudomliga klänning-skapelse. SÅ stort TACK till Peter för detta. Och är det så att du själv ska på fest eller uppträda eller bara annars vill ha unik design på dig, hör av dig till P.E.E.P sthlm direkt!

På plats fanns gott att dricka från bästa Sknybtch.se och även alkoholfritt bubbel. Miss Clara by Nobis stod för snacks så otroligt vackert upplagt. Kristallrummet sponsrade med urvackra kristaller som deltagarna från kvällen fick precis innan de gick från eventet.

Är extra tacksam till bästa Miss Clara by Nobis och STOR shoutout (och tusen tack!) till Mimmi och Sara som på extremt kort tid fixade otroligt fint festen till ära! Och är det så att du funderar på lyxa till det och bo riktigt bra i Stockholm är hotellet 1a handsval kan jag säga direkt!

Tack också till Vattumannen och Eva Danneker som jag poddar Magipodden med, som sponsrade. Och stort TACK till mitt förlag: Lava Förlag och shoutout till Jimmy som är min kontakt där.

Tack också till dig som gärna velat komma, men som av olika anledningar fick förhinder (scenuppdrag, barn i förkylning eller själv krasslig). Är så glad att du ändå hörde av dig, det betyder SÅ mycket kram!

Fler bilder av bästa fotograf Katarina Jungdahl hittar du här

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=ErwikCommunication&set=a.2591740314305228

Fler bilder av bästa fotograf Katriina Mäkinen för Greenpix hittar du här

Här också några härliga inlägg från kvällen om du vill läsa mer:

Blogginlägg av Emma Thorsell:

Blogginlägg Pellas inspiration

Video tagen under kvällen av bästa Ursula E Hjelm

Video av bästa Christina Funke

TACKSAM in i själen. Tack verkligen alla för en magisk kväll. TACK.