vänliga villan

We Can DO it! Ny VLOGG på Youtube

 

Om jag gråtit ibland? JA. Om jag svettats? JA. Om jag är sjukt stolt? JA! Om jag kämpat som en galning med allt från slipning, spackling till att terrassera en kommande örtträdgård? JA.

Nu ligger ny Vlogg uppe på youtubekanalen där du får följa med. Filmat av Olivia. FILM FILM FILM—>

Om jag gråtit ibland? JA. Om jag svettats? JA. Om jag är sjukt stolt? JA! Om jag kämpat som en galning med allt från slipning, spackling till att terrassera en kommande örtträdgård? JA.

Nu ligger ny Vlogg uppe på youtubekanalen där du får följa med. Filmat av Olivia.

Yes! Vi har kommit en bra bit på vägen även om det är en del kvar. Det härligaste är att vi faktiskt gjort det mesta själv, jag, Joakim, dotter Olivia, mina föräldrar, Joakims föräldrar. JA och så bästa Gräv-Uffe som grävt bort fasliga stubbar och hemska stenar så att vår örtträdgård kan ta form. Extra tack till mina föräldrar som planerat och ritat örtagården, och min älskade pappa Lauri som planerat inköp och det mesta till renoveringen av gårdsbutiken & yogastudion.

SMYGPREMIÄR av Vänliga Villan blir det 5-6 augusti – då är det Konstrundan i Roslagen och min älskade mamma Aila (Anyart.se) ställer ut sin konst hos oss här. Vi har öppet 11-17 båda två dagarna.

Can WE do it? Oh yes indeed! Så till alla er som kallat mig för lilla räkan med mina 152cm och 50kg yogakropp – BAH! I did it.

Till alla er som  mejlat mig och önskat fler mindfulness och guidade meditationer till youtube – de är på G. Inspelade och klara men har inte hunnit klippa dem ännu. Prioriterat renoveringen lite nu 🙂

kramaste