Behandlingar

Bli ompysslad, omhändertagen i både kropp & själ. Dags att unna dig mer balans och harmoni i livet. Vänligt välkommen!

 Bokningsinfo här—>>>

Stresshantering/MBSR. Mindfulness

Få verktyg till mindre press och mer balans i livet. Vi anpassar sessionerna efter dig.

PT-yoga & privat klass, yogaterapeut

Boka egen PT-klass efter dig eller dina önskemål. Varför inte ta med någon du tycker om, och unna dig privat klass. 

Reiki Healing

Reiki Healing är en gammal metod att skapa mer balans i kropp och själ.  Reiki är idag avdragsgillt som friskvård. I Reiki arbetar man med kroppens naturliga läkningsprocesser och balanserar, fyller på energiflöde, genom reiki energi/källan. Du ligger skönt under en varm filt med kläderna på och professionell reiki master hjälper dig att släppa taget om de spänningar eller obalanser som finns. Jag jobbar enligt svensk lag och har tystnadsplikt. healing är ett komplement till läkarvård, inte ett alternativ. 

Gong- och sound healing

Här unnar du dig att helt slappna av till tonerna av gong- och klanginstrument som placeras runt och på dig enligt gammal metod. Gonginstrument har använts i tusentals år för att skapa harmoni, balans och minska stress.. Frekvenserna är underbara att lyssna på. 

Balans med kristaller

Kristaller har använts i tusentals år för att balansera kropp & själ. Du får välja kristaller på plats, och de läggs på och runt dig. Sedan är det bara att njuta av magin. 

Intuitive/Andlig/Healing

Även dessa healingformer har djupatraditioner.  I bland annat England har andlig healing använts i över 60 år och man kan få den både på recept och välja som behandling på sjukhusen i England, där healers och läkare arbetar sida vid sida. Under dessa sessions låter man energi från högsta källan skapa harmoni och balans. Jag jobbar enligt svensk lag, healing är ett komplement, inget alternativ till läkarvård. 

Vägledning/coach/medial

Är du nyfiken på att testa något nytt eller van att gå till medium, då är medial vägledning något för dig. Vi utgår från dina  frågor och funderingar. Du är alltid beskyddad och trygg.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor till tanja@stressaav.nu

Readings orakelkort/tarot (Online & IRL)

Vill du ha vägledning reading med orakelkort, änglakort, tarot, kärlekskort? Reading sker online via hemlig Facebookgrupp eller på annat sätt online om du inte har Facebook. Då du får välja kort och får budskapen direkt.

Just nu priser:

* Generell reading 2-4 frågor om karriär, pengar, personlig utveckling, kärlek el annat) 2-4 frågor 250kr (ord pris 400)

* 6 månaders reading – 350kr (ord pris 500)

* Stor kärleksreading 3-5 frågor 250kr (ord pris 400kr) Du kan även besöka mig på Vänliga villan här gäller ordinarie priser för readings enligt ovan.

 

boka-knapp-tanja-dyredand