andlighet,  Astrologi,  Författare Tanja Dyredand

Blessed Beltane & glad nymåne & solförmörkelse I Oxens tecken

🔥 Blessed Beltane & happy New Moon in Taurus & Solar Eclipse 🔥🌸🦋


.
Beltane; eldens och ungdomens fest enligt gammal traditionoch Keltiska årshjulet. Vi firar påNYttfödelse, att vintern är över och att våren är här 🌿 men vi hedrar även de som vandrat före oss på jorden: förmödrar & förfädrar.
.
. Här firar vi att solens värme befruktar moder jord och allt böjar spira. Vi tackar fyra vindar & våra fem element: jord, vatten, vind, eld och eter/själen, {thank you sisters, brothers & seed keepers in four directions}
.
.
. Elden är nu i fokus, elden som är solens symbol. Här släpper du taget om det som håller dig fast för din egen utveckling framåt. Du bränner bort det du vill i elden.
.
. Manifestera även in dina önskningar/drömmar in i elden. Låt passionen få glöd!
. Här är underbart att göra eldritualer, men även att älska och kramas!
.
. Vikingarns firade segerblot med guden Balder som kom med vårens ljus. ”
.
. Nymånen i Oxens tecken och förmörkelsen i år påminner oss om att hitta trygghet, grunda oss. Andas i naturen. Lägga oss på mossa, krama träd Men bjuder även in till att sätta guldkant på tillvaron 🔥🙏🙏💎💃💫🍸🦋 Själv trummar jag in våren och lägger runor enligt gammal sejd.
.
.
. Så njut nu min älskade själ. Njut av att landa i närvaro nu. Fira denna helg om du vill. Kanske firar du kristna Valborg, till minne av St. Walpburgis eller kanske firar du på annat sätt eller gör Beltane-ceremoni. Ta hand om dig hur eller hur, stay safe🙏🔥🔥
.
.
. Jag skickar extra styrka och ljus till dig som behöver det med hjälp av kristallen Sunset Gold Aura Quarts. Mina tankar går också till dig som är ensam eller är i sorg.
.
.
. Blessings and Bliss
// Tanja
.
.
. #Beltane #magic #ceremony #taurus #newmoon #shaman