Event

Mindful på D.Brand event

tanja dyredand laila bagge stressaav mindfulness

Hur hittar du lugn när det är kaotiskt omkring dig?

Under torsdagskvällen bjöd bästa D.Brand på galant kalas för att smygvisa utvalda plagg från sin kommande vårkollektion 2016. Detta tillsammans med nya Samsung Galaxy S6 Edge i Volvo Showroom. En fantastisk kväll signerad eminenta Wonderland Event med Mia Jorpes, Joachim Berntzon & Hans Bylund som kvällen till ära lös som de stjärnor de är.

Jag var faktiskt den första att intervjua D.Brand när de satt där trångt nere i en källalokal på Kungsholmen. Då var jag frilans på gratistidningen icity om ni minns den 🙂 ? och fick åla in mig i de mest fantastiska handsydda jeansen av David Pirzadeh. Sedan dess har  D.Brand tagit över världen och är fortfarande mitt älskade jeansmärke av dem alla. Love you David, Damon, Nazanin och hela familjen <3 You know that!

Vilken fantastisk kväll – alla var verkligen där! Med prisvinnnande Tattinger i glasen, alkoholfria alternativ, supergod sushi, uppträdande av ingen mindre än Velvet (Jenny Pettersson) och dansant DJ:ande av Ronan Davis.

Min dejt för kvällen var underbara Aicha Gaye som är redaktör på Blogozine 🙂 och underbart också att träffa så många underbara på plats. Bland annat Christina Nilsson (skånefru) som nu flyttat till Stockholm. So much fun! Extra härligt att få ny telefon – och jag som aldrig haft android förut 🙂

Tusen tack D.Brand, Wonderland Event, Samsung Sverige, Tattinger & Volvo Showroom för fantastisk kväll och alltid lika inspirerande mode.

Som antistress-coach kan jag säga att mina egna senaste 4 veckor varit fartfyllda. Föreläsningar, resor, kommbyråjobb, lansering av nya konceptet StressaAv.nu, fix inför mina yogapass på Saltrummet, varvat med event, bröllopsdag och födelsedag. Ligger så att säg efter bloggmässigt – mest för att nya plattformen med StressaAv har tagit tid att få upp. Nu stundar snart klippning av massa filminnehåll. Bland annat  av mitt häng med Alex & Sigge och deras nya bok TID -då jag bland annat mediterar med killarna. Sedan i veckan blir det klippning av galet mycket material med underbara historieätarna Erik & Lotta (och prat inför julen på Artipelag) och så 5-timmars film-material från KBK -HÄlsocamp #8. Ni får dem allt eftersom – Så stay tuned!

Foto eventet: vissa bilder har jag tagit (läs de suddiga med min gamla telefon) och andra har jag lånat av Aicha, Christina & D.brand <3

tanja dyredand david pirzadeh

Finaste Damon Pirzadeh…

Mindfulness med Valvet mitt i minglet 🙂

tanja dyredand velvet

Min dejt undervackra Aicha Gaye – JA man uttalar hennes efternamn som Martin Gaye 😀

 

tanja dyredand aicha gayetanja och samsungsverige

Den här godingen fick följa med hem 🙂 Jag som aldrig haft en Android – halva fredagen gick åt att få över info/kontakter osv – så alla som försökt få fatt på mig – försök nu för nu fungerar telefonen ..samsung sverige

Tänk att Christina Nilsson nu flyttat till S-holm – så himla roligt. tanja dyredand aicha gaye christina nilsson dbrand 12019829_10153669567262498_3614264847215521619_n 12019919_10153663466057498_102405831695933879_n 12038498_10153666409942498_8891699407578461775_n wonderland event mia jorpes

TACK Wonderland Event …

dbrand

 

IMG_2341 IMG_2342 IMG_2345 IMG_2349