Författare Tanja Dyredand

GRATTIS Olivia 19 år – må ditt nya år fyllas av ALLA dina drömmar

olivia-19-ar-nu

olivia ny-frisyr

Älskade bästa, finaste du. Tänk att du nu är 18 år. Det finns inga ord för hur mycket jag älskar dig.

Min älskade Champagne Supernova, principessa, honungspuff och älskade ögonsten. Det är en gåva att få vara med på din livsresa. Du lär mig alltid något nytt och har alltid gjort sedan du för 19 år sedan ploppade ut som en bubblande champagnekork på tok för tidigt. Så tacksam att du valde mig till din mamma.

Världens varmaste, mest omtänksamma, med det största osjälviska hjärtat, som ofta tänker MER på anda än dig själv. Med underbart (och knäppaste) humorn av alla här hemma. Tänk att du nu är stick’n poke-tatuerare, pluggar musik och fick äntligen i Bday-present New York-resan du längtat efter..att få åka och hänga med din bff Rachel, gå på N.Y Pride osv och så fick du en ny frisyr skapad av bästa Anneli på 25Kvadrat (GALET SNYGGT!) 

Så stolt över dig, du är den absolut starkaste person jag känner. Nu börjar en ny era, ett nytt tidevarv.  Så mycket jag vet att du kämpat/kämpar med mental ohälsa, ätstörning, depression och adhd. Vi klipper alla band till det som varit och släpper taget om allt det som inte längre är dig till gagn. Önskar dig, av hela mitt hjärta,  all kärlek, ljus, glitter, lycka, guld och beskydd av änglavingar till kommande året. Och att alla dina drömmar slår in.

Så tacksam också att vi kunde för-fira lite med mina förädlar i veckan som var då vi gick och såg Vårsalongen på Liljevalchs (här kan du se lite favoriter).och åt veggobuffé på Mosebacke/Södra Teatern. Stora firandet med vännerna får du ta när vi inte längre är insnöade 😀

Älskar dig  //Mamma & Joakim & Coco

 

Lite minnesbilder genom åren…. 😀  Tänk att du nu haft 16 olika frisyrer och färger….Alltid ngt nytt på G

olivia-14 olivia-16-hair-colours olivia-16-hair-liten