Astrologi,  Författare Tanja Dyredand

Sommarsolståndet ~ Blessed Litha

🌜☀️🌛 Happy Summer Soltice ~ Blessed Litha 💫🌙🌸🦋

Sun. Fire. Eart. Wind. Water. Walk with Me 🔥🔥
Idag välkomnar vi Sommarsolståndet- årets längsta dag med ceremoni. Detta är glädjens fest. Vi håller solens härliga energier och bjuder in överflöd, manifesterar våra djupaste drömmar, dansar, sjunger och skrattar.

Nu är perfekt tid för alla typer av self-love ritualer, kärleks ritualer, eldritualer och att njuta av blommor & grönska.

Symboler du kan använda till magisk ritual /altare är enligt tradition citrin, honung, lavendel, mynta, blommor och alla färska bär & grönsaker.

Kristaller är bland annat: bergskristall, citrin, opal, tigeröga, röd jaspis, blomster, onyx.

Färger är vitt, grönt, guld, gul, orange och röd.

Min egen ceremoni:

  1. Jag är i naturen och gör min ceremoni ,men du gör den var du vill. Ber om beskydd och öppnar min stund med att vända mig till våra fyra vindar, söder, väster, norr och öster.
  2. Jag tackar sedan våra fem element
  3. Planerar ut elden i söder, vatten i väst, jorrd i norr, vinden i öst, eter/själen har vi alltid med oss.
  4. Säger sedan: ” Tack högsta källa av ljus och kärlek. Tack solen att du bringar ljus till våra liv. Tack för din glöd som ger bränsle till överflöd och våra drömmar.
    Här kan du sedan fylla på med ex sådant du önskar i överflöd (tänk att detta redan slagit in). Tack moder jord för din överflöd som nu omfamnar oss denna sommartid. När dagen är längst hämtar jag nu ny energi, tankar solens kraft. . Tack kärlek att du förgyller min väg påminner mig om tacksamhet och min egen storhet. Jag är kreatören, kunglig, jag är fri. Tack. Blessed Be.
  5. Sedan dansar jag, sjunger, trummar och spelar min skallra. Du kan göra vad du du känner känns bra för dig!
  6. Tacka för denna gång, stäng din stund
  7. Blessed Be.

Önskar sig en magisk tid älskade du

Kram & blessings.

// Tanja