Astrologi,  Författare Tanja Dyredand

NyMåne dags för NY:start & lämna det förgågna

 

Nymåne. Dags för återkoppling, nystart, nya insikter. Bli mer medveten. Skapa rymd. Släpp taget om gamla beteendemönster och paradigm. En tid för inre reflektion och hitta ny kompass för välbefinnande.

Så ställ dig frågan:

  • Vad vill jag ha in i mitt liv mer av?
  • Vad vill jag släppa taget om? Energitjuvar?
  • Vad får mig att bli GLAD 😀

Jag vet inte hur sovit inatt? Själv har jag sovit extremt dåligt. Förr sov jag nästan inget runt fullmåne, nu är det inför nymåne mitt sinne är upp-och-nedvänt. Det är som om nymånen tumlar om, skakar om så att jag ska se extra vilka insikter & lärdomar jag kan ta med mig från gågna fullmånen och ta tag i de utmaningar jag har just nu. .

Så jag pausar, andas, lägger ut mina kristaller och sätter intention för dagen, affirmerar och manifesterar. .

Personligen har jag min lediga dag idag och behöver ordna en praktisk jobbig sak idag. Det tar emot men måste göras, på tal om nystart. Men jag litar på processen och att allt som är menat händer inom välsignad tid. Allt har en mening, även detta! Tacksam

Skickar dig som behöver Det lite extra ljus och styrka idag från Sveriges Vänligaste villa.