andlighet,  Astrologi,  Författare Tanja Dyredand,  vardagsmagi

Ny BOK ” Vardagsmagi – Magi börjar med dig ” ÄNTLIGEN OFFENTLIGT

Som jag längtat att få berätta om min nya bok ”Vardagsmagi – Magi börjar med dig. Ritualer för moderna människan”. ÄNTLIGEN är det offentligt.

Tårarna bara rinner här. Nyp mig, tror jag drömmer 😭💫🙏 Här är min drömbok som jag fyllt med personliga favoriter. Guidade och kanaliserade meditationer och bonusinspiration till dagliga Self-Love ritualer. Morgonmagi, nymåne/fullmåneritual, själagodis, meditation för starseeds, släpp ältande, eld ritual, och mycket mer. 10 kapitel med 10 teman för att ge tröst, balans och vilsam stund. 🌟💫🙏

Släpper boken oerhört medvetet endast som ljudbok & ebok så att du kan ha den med dig överallt, och lyssna om du inte orkar läsa. Bra också för miljön! 💚

Boken är gjord med kärlek och jag jag jobbat med den dag och natt. Skrivit manus, korrat & läst in 75 A4 sidor text i studio, + fotat bilder till hela boken på knappa 2 månader. Den är så personlig.. ooh hoppas innerligt du kommer gilla den.

Detta är en dröm. Dröm. Tänk om någon sagt att jag skulle sprida ljus & läkning på detta sätt, ha orken, när jag vart som mest låg under utbrändhet: hade jag sagt att de skämtade. Nu har jag kraft, hälsan, att föra vidare kanaliserade meditationenerna. Vissa har jag jobbat med i flera år och som nu kommer ut till fler. Hoppas du kommer gilla den.

Tack. Tack. Tack livet 🙏😭 Släpps i maj och nära anslutning till Fullmåne i Skytten ♐ Finns där böcker finns . Kommer ha special till alla vip så klart osv

Här mer pressinfo https://www.mynewsdesk.com/se/lava-forlag/pressreleases/vardagsmagi-magi-boerjar-med-dig-ritualer-foer-moderna-maenniskan-av-tanja-dyredand-3084240

Omslag: foto & illustration Olivia Egge

Produktion: Bookea

Förlag: Vulkan