Skönhet

I badrumsskåpet: Marina Miracle herbal face oil

 

I badrumsskåpet just nu: Marina Miracle Herbal face oil

Det känns som många nyheter som presenterats nu under året mycket handlat om VAD vi stoppar i oss, dvs att skönhet faktiskt börjar inifrån och att mat är också hudens medicin. Den andra trenden är alla oljor. Personligen kan jag tycka att just ansiktsolja kan ha en något uttorkande effekt. I all fall om oljan är lite rikare och på så vis också får din egen oljebalans i ansiktet att ruckas.

Nu testar jag sedan Stockholm Beautyweek dock en ansiktsolja från Marina Miracle och är helt kär. Nu är det ju sommar och lite extra fuktigt och värme, men kan tänka mig att den även fungerar perfekt när det är lite kallare ute!

Innehåll: Ecocert-certifierad och med 100% naturliga essenser och oljor. Bland annat från aloe vera, kvanne, jojobaolja. Läs hela innehållsförteckningen här–>

Personlig reflektion: jag som har blandhy som är mycket känslig, och som gärna blir rödflammig, älskar den här oljan. Den ger bra lyster och återfuktar utan att påverka ansiktets egen balans. Oljan är dryg men eventuellt kan jag tycka att prisbilden är lite på gränsen. Sedan har jag personligen svårt för pipett. Det kommer ofta på tok för mycket eller för lite när man ska suga upp och dutta på.

Prisbild: ca 400kr, 28ml