SkrattaPausa bok

Insnöade, mannen på Norrtälje Sjukhus – andas in och andas ut

 

Ibland blir tillvaron satt på sin spets. Igår fick Joakim åka ilfart till Norrtälje sjukhus på grund av kollapsad lunga. Alltså en lunga slutade fungera. Han blev röntgad, inlagd på intensiven, satt med dränage och opererad.

Andas. Andas in. Andas ut och släpp taget om allt som inte längre ger dig energi. Vi försöker andas här och hitta styrka. Allt kan alltid förändras bara på några minuter, timmar, sekunder.

Mitt i allt är  jag & dotter och hund bokstavligen insnöade just nu. Bussar inställda. Blixthalka och bilar i diken. Snön yr utanför. Ändå känns snön på något märkligt sätt mycket omhändertagande idag. Som bomull, som lägger sig om sinnet. Den ger en tysthet på ett bra sätt.

Jag försöker hitta tacksamhet, försöker att andas. Det är tufft just nu, men jag vet också att min oro inte gör saken bättre. Jag kan bara finnas Här, stark och stabil för att ta hand om mannen när han väl kommer hem. Så tacksam att ha yogan och andningen vid svåra tillfällen. I yogan hittar jag mental styrka. I andningen hittar jag lugnet. Så jag andas. Andas in. Andas in mental styrka och energi. Andas ut och släpper taget om allt som inte längre är mig till gagn.

Skickar extra styrka till dig som behöver Det lite extra idag från Sveriges Vänligaste villa. Namaste fina du och kom ihåg att ta hand om dig och de du älskar lite extra idag. Du vet aldrig vad som kan hända