Yoga

Gratis prova på yoga hos oss 27/1 – fortfarande enstaka platser kvar

 

Nu kan du komma och prova-på GRATIS  yoga hos oss på Vänliga Villan i Edsbro lördagen den 27/1 har vi öppet hus.

OBS – yogan är gratis men då det är begränsat antal platser (15-18 platser/klass) behöver du ’förboka’ en plats. Det gör du  bäst genom Facebookgruppen Yoga i Edsbro via länken här—>

Har du inte Facebook kan du anmäla dig till tanja@stressaav.nu OBS skriv då vilket pass du är intresserad av. Först till kvarn gäller!

Klasserna är något kortare än de vanliga klasserna sedan, detta för att vi ska hinna med flera under dagen och för att du ska få en smakprov på yogan här.

  • Vem kan vara med: Alla som andas. Du utgår från din egen dagsform. Det finns exempelvis stolar för dig som har svårt att komma ned eller upp från mattan.
  • Vad yoga i: mjuka sköna kläder. Ta gärna med en kofta eller sjal då det kan bli lite ruggigt vid vilan efter yogan.
  • Ta med: matta om du har. Det finns 15 mattor på plats men ofta bäst att ha med egen matta.Yogan är lugn och du behöver inte duscha efteråt.
  • Följ med: ja det går kanon bra att följa med också och ’titta’ när vi andra har yoga, även om det är härligast att vara med själv 🙂
  • OBS: dock osäkert om vår toalett är på plats till den 27/1 – så att du vet att det ev. inte finns en toa här
  • Kostnad: Gratis prova-på men föranmälan behövs pga begränsat antal platser. De som aldrig yogat här förut har förtur till platserna.
  • Bjuder på: hälsoshots också på plats!

Barngrupp avser ålder 7-11 år. Vuxna avser 15 år och uppåt. Jag kommer att arrangera gratis tonårsyoga 13-.19 år också fast ett datum längre fram.

Dagens schema Prova-på fortfarande platser kvar!

 

Lugn Yin Yoga 14.00-14.30        För vuxna       Yin yoga är yoga i mycket lugn tempo för att stärka bindväv, balansera hormoner öka rörlighet.

Gong & Klang-meditation 14.45-15.15  För vuxna  Meditation till tonerna av tibetanska klangskålar och gong. Här tar du bara emot lugnet utan att prestera.

Rabatt på klippkort, event & behandlingar

Kommer också att ha 15% på alla klippkort, behandlingar och vårens event

Så peppad inför detta. Hoppas vi ses!

Kram

//Tanja

Vårens Yoga-schema ser ut så här —->>>>>länk att ladda ned pdf-filvanliga-villan-yoga-kalender-2018

schema-yoga-tanja-dyredand-edsbro-knutby-yoga