Yoga

WOW jag är NOMINERAD till Årets Yogalärare en av fem i Sverige – TACK alla yogisar som nominerat mig!

 

WOW. Nu gråter jag av lycka! Jag är nominerad till Årets Yoglärare – en av fem i hela Sverige. På Yogagalan 8 februari avgörs vem som tar hem själva titeln, men i min värld är vi alla redan vinnare. Alla vi har ju valts ut redan av våra yogisar och som vanligt är alla yogalärare (oavsett nominering) hjältar! Jag vill främst tacka ALLA mina älskade yogisar som nominerat mig till titeln. Ni är helt fantastiska! TACK TACK TACK.Hela hjärtat svämmar över av tacksamhet!

Så mycket jag kämpat för att ens bli yogalärare. Att nu kunna sprida yogans viktiga ljus i hela Roslagen med omnejd är att leva drömmen. Att nu ytterligare bli en av fem I HELA SVERIGE som blir nominerade till ’Årets Yogalärare’ är beyond lycka, tacksamhet och dröm. På riktigt!

Sveriges bästa yogatidning ’Yoga för dig’, som är grundare och arrangör för galan, intervjuade mig för någon vecka sedan och här finns hela fina artikeln och intervjun—->>>>Länk länk länk—->

intervju-tanja-dyredand-arets-yogalarare-yoga-for-dig-yogagalan-2018

Yoga för mig är livet. Det går inte en dag utan att jag yogar, på eller utanför mattan. Andas yoga. Är yoga. Yoga räddade mitt liv bokstavligen och jag är tacksam varje sekund att idag ha styrkan (och möjligheten) att vara holistisk yogalärare och kunna sprida yoga till fler. Jag har kämpat så att bli yogalärare efter utbrändhet och stroke. Idag med specialitet återhämtande och lugn holistisk yin yoga, pranayama, yoga nidra, skrattyogainstruktör, vipassana meditation teacher och utöver det mindfulness coach och klangmassör. I mina yogaklasser syr jag ihop allt till en unik helhet. Istället för att renodla en yogaform plockar jag delar för att anpassa efter gruppen eller individen.

Yoga kommer från sanskrit och betyder förena – att förena kropp och sinne till en  helhet. Exakt det är min mission: att inspirera fler till att förena kropp och sinne.Men för mig är det mer än förena – det är även att bringa ljus där det är mörker och balans till obalans. Att yoga är också att unna sig att ta hand om sig själv, sin kropp och sitt sinne.  Tid till bara dig själv. Det kan du göra oavsett du rullar ut din yogamatta eller väljer att ta några sköna djupa andetag var du än är. Jag vill göra individuellt anpassad och avstressande yoga och djupandning  tillgängligt för alla: oavsett du är nybörjare, ovig som ett kylskåp eller van yogi. Oavsett du bor i storstad eller på landet.

Alltså detta är mitt liv. Jag lever, andas och är yoga. Jag är så otroligt hedrad

Vill du ses på galan?

JA fick reda på att det fortfarande finns platser kvar till galan och senast torsdag 25/1 kan du anmäla dig. Du får 150kr rabatt om du anger TANJADYREDAND i anmälan!

Detta ingår i Yogagalan

  • Vegetarisk buffé
  • Humor och underbara Zinat som konferencier på scen
  • Musik och underhållning av högsta klass, högtidliga hedersutmärkelserna Årets Yogalärare, Årets Yogahäng, Årets Yogi, Årets insats för yoga i socialt utsatta områden m.fl.
  • Mingel och gala med härliga yogamänniskor på anrika Södra Teatern!
  • Sista dagen att boka är 25/1
  • Din investering: enbart 699kr och om du uppger TANJADYREDAND så får du 150 kr rabatt! Du bokar innan 25/1 2018 här–>

OBS om du är ett gäng med fler än 5 personer som vill gå,  hör av dig till mig på tanja@stressaav.nu så kanske jag kan ordna en mängdrabatt för ert gäng!

Hoppas vi ses på Södra Teatern!

OOOOOH nu ska jag dansa omkring här av lycka

Kramaste (Namaste med kram) och kom ihåg att ta hand om dig och att berätta för de du älskar att du älskar dem lite extra idag.

//Tanja

 

Den  8 februari! Bästa Zinat på scen och mängder med härlig vegetarisk buffé och galakvällyogagalan-zinat-700 yogagalan-2018!