Yoga

Intervjuad av Roslagen Runt – 18 dec kommer reportage!

3-roslagen-runt-tanja-dyredand-2018-reportage-yoga-vnaliga-villanroslagen-runt-tanja-dyredand-2018-reportage-yoga-vnaliga-villan

SÅ tacksam. Intervjuad för Roslagen Runt om min resa och läkande yoga  här i Edsbro, Vänliga Villan.

Alltså tänk om någon sagt till mig för 5 år sedan, när jag mådde som sämst efter att ha blivit utbränd (och fått stroke) att jag nu levde drömmen. Med egen yogastudio, örtagård, konstgalleri & gårdsbutik med återbruk. Konst just nu på väggarna av min älskade mamma (www.anyart.se)

 Då hade jag sagt att de skämtade. Idag är jag här. Du ska bara veta hur mycket jag har kämpar för att orka mentalt, fysiskt, överkomma egna rädslor och mentala hinder, för att komma hit. Så mycket tårar, svett och jobbiga perioder. Så många gånger känsla ’ att jag inte klarar det, inte orkar, inte är värd det’, genom åren.

Mina egna hjärnspöken förstås. Mitt eget självhat som jag riktat mot mig själv, iställer för att fatta att jag är värd precis allt det goda. Nu fatrar jag det, nu när jag har perspektiven. Det är därför jag fortsätter säga dessa saker, numera också väcka och hjälpa andra upp från utbrändhet/ stress/ oro/ältande. För jag vet hur det är, jag har varit där. Jag hör dig.

Så tacksam att bli intervjuad. Självklart lägger jag upp sen när det blir artikel som kommer ut 18 december i år 😀

Ja  just det, jag är ju på resande fot nu och landar snart i Göteborg (utbildning bl. a).

Eftersom jag inte alltid har möjlighet att uppdatera bloggen när jag är iväg så kan du alltid följa mig på

Instagram: @mindfully_tanja

Den uppdaterar jag något oftare…

46512262_10155571639177237_3532033486204436480_n

Här underbara och proffsiga reportern Karsti Livhav. Tyvärr blev bilden suddig för att min arm skakade så när vi skulle ta selfie 😀 …

Är så nöjd med vår lilla yogastudio, konstgalleri och loungedel

4-roslagen-runt-tanja-dyredand-2018-reportage-yoga-vnaliga-villan

yoga-studio-vanliga-villan-edsbro-foto-olivia-egge

2-roslagen-runt-tanja-dyredand-2018-reportage-yoga-vnaliga-villan