Event,  Författare Tanja Dyredand,  Hälsa & Livsstil,  Yoga

TACK Bokmässan 2019 – ses nästa år!

TACKSAM. Varje möte du har skapar alltid små förändringar. Oavsett det är ett flyktigt möte i en kö, tillflliga möten eller djupaste samtalet med väninnan.

Jag tackar bokmässan för detta år med ett varmt och uppfyllt hjärta. Så många möten som berört på olika sätt. Som att lyssna på intervju i #P1 live från mässan med Malou. Malou som jag alltid varit otroligt imponerad av för hennes personliga touch i intervjuer & professionalism, sedan hon intervjuade mig under 2000-talet. Det finns även en vibrerande aura av styrka runt Malou som så få har. Nu, när jag hörde hennes berättelse om sin egen livsresa, berördes jag på djupet. Ser fram emot att läsa trilogiböckerna nu. Önskar så att min första bok som nu kommer den 22a okt, hade funnit här, så att hon kunde fått den som en gåva. En dröm (!) vore det att få gästa hennes fantastiska program senare i höst och få inspirera andra om övningar som hjälper kropp och hjärna att läka och minska stress.

Tackar ödmjukast livet att jag ens är här. Skulle någon sagt till mig då efter stroke att jag skulle vara här, orka och kunna inspirera andra, hade jag sagt att de skämtade. Jag har kämpat så hårt, främst mot mina egna hjärnspöken och den där rösten som säger att jag inte klarar det. Nu är jag här, och snart kommer boken 💚 Min första bokmässa, och ja, är helt mentalt och hjärnligt slut av alla ljud och intryck. Kommer behöva extra lugn och tystnad i några dagar nu..och det är ok. Jag är så tacksam för allt. Tack!…

Så tacksam också för alla fina möten med författarkollegor och branschen. Som att träffa @scholm240 och Jessica Eriksson som nu släppt barnbok, alltid fantastiska @pascalidou som släppt årets viktigaste bok där hon åkt till sk. No go zoner och intervjuat mammor som förlorat barn i skjutningar. Extra härligt också att träffa @fabulous_mrs_m som släppt årets must-have glambok, alltid härliga @marielouisemarc med Bettys Resa, bästa @susannehovenas med magnyttiga matböcker och viktiga andetaget, nya bekantskapen som @jensliljestrandSom vunnit pris för bok om Moberg och så mannen bakom boken Gunde Svan..

Känns helt magiskt (och lite ogreppbart) att min bok ”Skratta & Pausa” snart är här. Jag har skrivit en bok, vem trodde det efter jag fick stroke. Så mycket jag kämpat och lagt ned kärlek i denna bok. Har nog aldrig längtat så mkt efter ngt förutom ev. När mn dotter låg i magen och jag väntade att hon skulle ploppa ut 😂🙏

Så tacksam för Jennifer & David på @pugforlag.se som tagit sig an min story och hjälpt mig att skapa fram Årets gladaste Guidebok med över 80 enkla övningar du kan göra var som helst för att minska stress och öka välbefinnande. Förutom det även guide för helande life-hacks, fysiologiskt om skratt och andetag och mycket mer!