Event

Julmarknad 2 dec Edsbro Åsavallarna – Hoppas vi ses!

vanliga-villan-jul-edsbro-3-dec-yoga-tanja-dyredand edsbro-jul-vanliga-villan-yoga julmarknad-edsbro-tanja-2019

Boka genast in söndagen den 2 december och kom till Åsavallen och Edsbros Julmarknad. Jag och Vänliga Villan kommer finnas på plats i ladan tillsammans med en massa andra härliga utställare.

  • Vad: Edsbros Julmarknad Åsavallen
  • När: 11-14 söndagen 2/12
  • Arrangör: Edsbro Hembygdsförening
  • På vårt bord: kommer det finnas lite smått & gott,  smycken, sjalar, julfint, tå-strumpor och konst från älskade mamma Anyart.se

ps. Har jag sagt att jag ÄLSKAR JUL 🙂 alltså... ett år började jag julpynta redan i augusti då två tidningar skulle göra hemma-hos-reportage inför jul från oss. Ha ha ha, detta året har jag lovat resten av familjen att stilla mig till första advent i alla fall. Däremot blir det lite fix av julprylar så klart till själva marknaden!

Hoppas vi ses..