Yoga

BOKEN är här: Skratta & Pausa en helande guide för kropp och själ

Här är den: min bok (!) ”Skratta & Pausa – en helande guide för kropp och själ. Skrattyoga enligt Tanja Dyredand”. Nu kan du vinna ett signerat ex före alla andra, tävla via länken här nedan—>
 
Alltså. Äntligen får jag berätta titel och visa omslaget – visst blev det fint???
Kan. Inte. Sluta. Gråta. Av tacksamhet.
Detta är bara för mycket, så mycket glädje och förstås är jag jättenervös vad du kommer att tycka om boken. Jag hoppas så innerligt att den kan hjälpa någon. Oh vad jag är nervös och peppad på samma gång, så knäpp känsla!
I boken delar jag med mig av min resa och mina insikter. Det blir lite som en enkel guidebok som alla kan ta med sig i sin vardag!
 
Detta är en dröm, sitter och gråter och hoppar här upp och ned som en liten glad iller i en fiskbassäng. Först omslag i tidningen HÄLSA och så nu får jag visa boken och berätta titel -så oerhört tacksam. Tacksam att Pug Förlag vill dela mina tankar och ge ut boken. Tacksam att jag lever, att jag andas och kan skratta. Att jag har ork att dela med mig av mina erfarenheter och hjälpa andra.
 
Vad tycker du? Vill du köpa den sen??? Boken släpps 22 oktober så boka in datum redan nu!!!!!
 
Här länk till tävlingen där du kan vinna ett signerat ex före alla andra… länk länk länk —–>