Yoga

Nominera mig till Årets Yogalärare

2017115132616

OMG nu kan du nominera mig till titeln Årets Yogalärare.

– Jag har ju kämpat också att bli yogalärare efter att ha haft stroke så det vore ju en dröm att få bli nominerad! 
– Yoga, mindfulness och meditation blev ju min räddning efter stroke som följd av långvarig stress. Jag gick in i väggen pga utbrändhet/stress och när jag blev starkare bestämde jag mig för att utbilda om mig (i grunden journalist/kommunikatör). Allt för att informera fler om vikten av att boka in återhämtning i sin vardag.
 

Om du vill nominera mig:

Du går in på www.yogagalan.se och scrollar ned till titeln ”Så här nominerar du” – och fyller i
OBS Om detta inte fungerar (det har varit knas på hemsidan) så Mejla din motivering/nominering till  info@yogafordig.nu
 Detta ska vara gjort innan 1/1  2018 🙂 <3

 

Kram och Namaste från Tanja