andlighet,  Astrologi,  Författare Tanja Dyredand,  Samarbeten

Jag är NY profil i Tidningen NÄRA – Hej NYHET 2022

Wihuu. Äntligen är det offentligt. Jag är NY profil i Tidningen Nära 2022 Så tacksam att få vara en av alla professionella profiler. Jag kommer att bjuda på inspirerande vardagsmagi i varje nummer!

Då jag är cert. medium, healer, astrolog, meditationslärare och även vandrar den shamanska vägen sedan barnsben, blir det också inspiration från det som ligger mig varmt om hjärtat. Exempelvis årets växlingar, keltiska årshjulet, månfaser, self-love ritualer , kristaller, eteriska oljor och mycket mer!

Du hittar mig i tidningen så klart, men även event, kryssningar, unika kurser online och sociala plattformar kopplat till tidningen! Alltså… HOPPAS innerligt du kommer att tycka om texterna och ritualerna (som är kanaliserade) och att du riktigt känner ALL värme och omtanke som finns i dem. Allt är gjort för att sprida ljus till dig! Min högsta önskan är att du får inspiration och verktyg att påminna dig själv om din egen storhet!

Hoppas vi ses, online, irl under året.

Jag skickar även ljus och omtanke till dig som behöver det lite extra KRAM //TANJA

Här hittar du tidningen NÄRA:

www.tidningennara.se

www.facebook.com/tidningennara

ERBJUDANDE till dig special just nu från mig:

Du som är sugen på att prenumera på Nära får så klart ett finfint erbjudande:

3 nr + fint MALA-halsband för 129kr Du beställer via www.dintidning.se/tanja