Författare Tanja Dyredand

#MeToo- men var är männens svar? läs min krönika Kurera.se nu

 

#MeToo Nu kan du läsa min krönika om sexuella trakasserier på Kurera.se — 》 läs!

 Vi får aldrig mer vara tysta. Tack alla som vågar berätta. Cissi Wallin, Lulu Carter, Zara Larsson, vänner och bekanta. Www för dig. Är tårögd. Så jävla bra att vi nu kan börja förändra.

Nu vill jag höra männen också!

Här nedan utdrag från min krönika…

Me Too. Jag med. Sexuellt trakasserad. Tyvärr. Så många gånger att jag tappat räkningen, skriver Kureras krönikör Tanja Dyredand

Första gången jag minns är jag åtta år. Låg underst i kuddrummet på fritids. Då 89 centimeter och vägde knappa 30 kilo. Fyra killar. De runt 12 år. De höll ned mig, tafsade, skrattade. Jag skrek rakt ut. Först i panik sedan på hjälp. En fröken tittar efter outhärdligt lång tid. ”Nämen, vad ni busar. Tanja, var glad att pojkarna vill busa, Inte ska du skrika så, det passar sig inte en flicka. Var med lite i leken istället, det tål du väl? Alla här har kul!”

Ingen såg. Var jag ensam? Var det mitt fel? Bjöd jag in till detta?.…läs hela krönikan här>>>>