#MeToo- men var är männens svar? läs min krönika Kurera.se nu

 

#MeToo Nu kan du läsa min krönika om sexuella trakasserier på Kurera.se — 》 läs!

 Vi får aldrig mer vara tysta. Tack alla som vågar berätta. Cissi Wallin, Lulu Carter, Zara Larsson, vänner och bekanta. Www för dig. Är tårögd. Så jävla bra att vi nu kan börja förändra.

Nu vill jag höra männen också!

Här nedan utdrag från min krönika…

Me Too. Jag med. Sexuellt trakasserad. Tyvärr. Så många gånger att jag tappat räkningen, skriver Kureras krönikör Tanja Dyredand

Första gången jag minns är jag åtta år. Låg underst i kuddrummet på fritids. Då 89 centimeter och vägde knappa 30 kilo. Fyra killar. De runt 12 år. De höll ned mig, tafsade, skrattade. Jag skrek rakt ut. Först i panik sedan på hjälp. En fröken tittar efter outhärdligt lång tid. ”Nämen, vad ni busar. Tanja, var glad att pojkarna vill busa, Inte ska du skrika så, det passar sig inte en flicka. Var med lite i leken istället, det tål du väl? Alla här har kul!”

Ingen såg. Var jag ensam? Var det mitt fel? Bjöd jag in till detta?.…läs hela krönikan här>>>>

2 Comments

 1. Krister

  Bodde hos en familj i Italien. En kväll kom en kvinna in och kröp ned i min säng. Hon tvingade till sig ett samlag och jag vågade inte slå larm för hennes man sov i ett annat rum. Det har varit ett trauma sen dess. Att inte kunna göra nåt.
  Vid ett annat tillfälle låg jag på sjukhus och på natten kom en kvinna in och vek undan täcket och började med oralsex. Jag var så sjuk att jag inte kunde gå ur sängen. En tredje gång våldtogs jag av en homosexuell man på en firmafest som hölls i en sportanläggning.

  Reply
  1. admin (Post author)

   Tack att du vågar berätta. //Tanja

   Reply

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *