Stresshantering

Wow TACK för all respons

 

Är helt överväldigad och tacksam. TACK för alla kommentarer, sms, delningar och direktmeddelanden efter jag skrivit min krönika i Kurera.se

Så starkt av dig som själv vågar stå upp och berätta din historia. TACK alla män som hört av sig med sina tankar och funderingar. Visst, visst är det vår tid att få fylla sociala medier med våra historier, men för varje offer finns en gärningsman. Självrannsakan är en början och  JA, det är via HANDLING vi ska agera, inte bara via ord eller en #-tagg.

TACK bästa Alexander Karim för svar och din krönika — läs här> . Det är nu vi ska prata med våra barn. Förklara att ett nej är alltid ett nej och att det aldrig är OK att gå över gränsen. Och att alltid stå på sig och stå upp mot trakasserier och förminskning, oavsett du är kvinna, flicka, ickebinär, tansperson, pojke eller man.

 Bra att företag/organisationer nu börjar ta anmälningar på allvar efter veckans omskakande utvecklingar. Rötägg finns överallt. Nu hoppas jag att förändring kan ske långt efter #-taggen slutat toppa nyhetsflödet. Att det blir ändring i både attityd och handling.

Kom ihåg: du är inte ensam!

Ha en fin lördag och krama om de du älskar lite extra idag.

Kramasté //Tanja