Samarbeten

NY Video: Pepp & intervju Maria Forssén inför Stockholm Beauty Week

Nu ligger NY video uppe med PEPP & intervju grundare Maria Forssén inför Stockholm Beauty Week —->> länk länk länk.

Nu ligger NY video  uppe med PEPP & intervju grundare Maria Forssén inför  Stockholm Beauty Week —->> länk länk länk.

I dagens vlogg träffar jag fantastiska och inspirerande superentreprenören och powerkvinnan Maria Forssén som är  grundare av Stockholm Beauty Week och nätverket Shenet.

Stockholm Beauty Week tar anrika Konstnärshuset, mitt i city, och gör det till ett riktigt skönhets- och spa-palats 15-17 maj. Mängder med utställare, föreläsare, behandlingar, happenings, skönhets- och modevisning och ja…så klart också skönhet för kropp & själ där du ABSOLUT måste komma och träffa mig och Katties från Me Anima för vår Magiska MorgonMeditation onsdag 16 maj kl 09.00-10:00 – se Vlogg om det nedan…

Hoppas vi ses den 16e vore roligt att träffas! OBS förbokning behöver du göra till meditationen på www.stockholmbeautyweek.se

Prenumerera på kanalen så får du alltid alla nya klipp direkt  —->> länk länk länk.

Du kan alltid också följa oss på:

Insta: @mindfully_tanja

Stockholm Beauty Week på Insta: @stockholmbeautyweek
ME Amina på insta: @meanima.s
Facebook.com/vanligavillan

ps. Kan säga att jag är TACKSAM för att det blev ett litet klipp ändå. Har nog aldrig kämpat så hårt med att försöka rädda film från kameran. Tydligen fanns det något lysrör i rummet vi var som gjorde att vi blev blåa i ansiktet under delar av intervjun och allt flimrade som om aliens tagit över filmandet. Nåja, ”Good is enough”, och det blev ett lite mindre klipp där delar av intervjun inte gick att rädda.

Kom ihåg det när du möter motstånd, att inte pusha dig själv för hårt. Vi har ofta stress omkring oss oavsett och det blir inte bättre av att du ställer orimliga krav på dig själv. Jag kommer på mig själv ibland att jag fortfarande gör det. Och då gäller det att backa bandet lite.

Men då är det bara att ta ett DJUPT andetag, andas in och tänka, ja jag gör så gott jag kan och JA det duger, jag duger. Allt blir bra till slut.

KRAM och ta hand om dig så hoppas jag att vi ses 15-17 maj!