Samarbeten

Samarbete KbK Hälsocamp

Nu är det officiellt: StressaAv.nu inleder samarbete med KBK Hälsocamp. Nästa hälsohelg går av stapeln 28 april – 1 maj på Bosön nära Stockholm.

KBK HÄLSOCAMP 9 – 2016
Nu kan vi presentera årets första camp & 2 års JUBILEUM!
Vi kommer att hålla till på BOSÖN i deras kreativa atmosfär av laganda & utmaningar. Vi vänder oss till alla så som tränad, otränad eller även dig med funktionshinder. Vi arbetar inifrån och ut och levererar nycklar till att bli den bästa versionen av just DIG.
Kvalité är viktigt för KBK, alla ska trivas & utmana utmaningen.

Fem första bokningarna får JUBILEUMSRABATT pris 5999kr

Pris: 6499kr
•4 dagar, 3 nätter på Bosön.
•Helpension (buffé frukost, lunch & middag) •Mellanmål
•Föreläsningar inom hälsa, kost, träning, andning, kommunikation, motivation, inspiration.
•TRÄNING i olika former ute/inne (Ledda pass med endast utbildade instruktörer).
•Gym tid.
•Personlig tränare på plats varje dag, möjlighet till konsultation.
*Funktions tröja , överraskningar , tävlingar & priser ingår.

Anmälan är bindande (endast godkänt läkarintyg godtages för att ej kunna medverka på föreläsning/träning.)

Vi arbetar enbart med utbildade tränare som finns på plats under hela vistelsen samt kommer in och håller olika träningspass.
Vi tar även in föreläsare i olika områden kring hälsa som ger oss dom mentala bitarna och stöd , föreläsningarna innehåller fakta om te.x kost.Alla får en chans att synas, känna sig sig betydelsefulla och motiveras oavsett vilken nivå vi ligger på.
Bosön och kbk HälsoCamp är Handikappanpassat .

För intresse, samarbete frågor och boka din plats .
Maila Kbkhalsocamp@hotmail.com
www.kbkhälsocamp.se

Jag kommer att föreläsa där som återhämtande & avstressande Mindfulness & Hållbar Hälsa samt hålla i återhämtande meditativa Yin Yoga-pass.

Kör Bara Kör (KBK) Hälsocamp, är riktigt spännande och inspirerande dagar fyllda med träning, föreläsning, cochning och pepp. Allt för att utmana vår comfortzone oavsett fysik. Initiativtagare är Slejman Karadag och Jessica Hellback. All överskott från campen går oavkortat till Cancerfonden.

Slejman Karadan: Slejman är tidigare landslagsspelare i Handboll, där han vunnit J-EM. Handbollen var hans liv innan skada på skada satte stopp för karriären. Slejman har som mest vägt 145 kg innan han bestämde sig för en förändring. Bland annat medverkat i programmet Biggest Looser 2011-2012. Nu jobbar han med mental utveckling och jobbar inifrån och ut.

Jessica Hellback: Startade en livsstilsförändring efter att ha vägt 150kg tog tag i kost, träning och började bearbeta sin sorg inifrån och ut. Utbildade sig till kostrådgivare & hälso inspiratör. Jess är inspiratör och välkänd i social media vid namnet nevergiveupjess där hon bloggar och instagrammar för att dela med sig av sin resa. Hon vill inspirera och motivera andra att finna balans i livet.

Mer om KBK Hälsocamp samt allt som ingår i dagarna hittar ni här>>>

Här finns också finfina bilder från förra hälsohelgen