vänliga villan

Så såpa trägolv få gammaldags skurgolv – NY VLOGG på Youtube

Så såpar du trägolv för att få gammaldags skurgolv. Visar i vlogg-klippet nedan  vad jag gjort senaste 14 dagarna. Ha ha ha…JA ..jag har skurat golvet 10 gånger nu! Förstår inte hur ERNST inte kunde vara svettig. Så mycket jag svettats går inte ens att förklara.

I texten under själva  youtubeklippet finns också mer info utförligt du behöver tänka på. OK.…skämtar INTE …detta är kanske det VÄRSTA jag gjort i mitt liv. Alltså, ja jag skulle lätt skippa det här med kalkningsbiten helt klart. Det var

bara omständigt och mycket onödigt. Men, men nu har vi ett slitstart också härdigt golv i yogastudiodelen.

JUST det – DU är välkommen nu till helgen 5-6 augusti då vi smygvisar hur långt vi kommit och Konstrundan Roslagen landar här på Vänliga Villan i Edsbro. Min mamma Aila Knuutila visar sin konst (www.anyart.se) hos oss då. Vi har öppet 11-17 både lördag och söndag. Välkommen då!

STOR shout out och tack till

pappa & mamma: Aila & Lauri, Jakob och Emeli för all hjälp.

Magnus Uhlin på Ekströms Golv för slipning 

skura-sa%cc%8apade-golv-tanja-dyredand

Skura skura skura…moppa moppa moppa. De första två gångerna av 10 hade jag skydd efter vi kalkat. Sedan bara handskar och andningskydd.

TACK pappa, Jakob och Joakim för golvet! Och Emelie & min mamma Aila för allt annat..tack-till

Golvläggare Magnus. Så himla bra! magnus

Älskar våra nya golv…resultat

Namaste..20170731_154701