Yoga

Intervju med mig i Sveriges Radio Popula ikväll 20.40

 

Alltså Weeee – ikväll 20.40 (länk till programmet!) kan du lyssna på intervju i Sveriges Radio och programmet Popula där jag blandar finska och svenska hej-vilt. Bästa Jasmin Lindberg och Erkki Kuronen intervjuade mig tidigare i våras om vikten av att ta sig tid för återhämtning, yogan och andetagets magi.

Alltid pirrigt tycker jag att höra sig själv i radio och framförallt då vi spelade in ganska mycket material, och så vet man inte hur det klipps ihop. Men alltså SÅ TACKSAM. Så otroligt roligt också att vara i radiohuset och göra radio. Älskar varje liten sekund av det!

Extra roligt att få prata både finska och svenska i en galen blandning. Du som följer bloggen vet ju att jag är född i Finland, vid ryska gränsen norra karelen och flyttade hit när jag var barn. Min finska är väl lite si och så måste jag erkänna, framförallt glömmer jag ord och så grammatiken. Men jag förstår allt och åker jag till Finland tar det bara någon dag och så pratar jag flytande igen.

Däremot är jag så super-finsk man kan bli här i Sverige. Jag firar typ alla finska högtider och bakar finska och Karelska specialiteter  på löpande band här i Edsbro, Roslagen.

TACK bästa Jasmin & Erkki – så underbart att få äran att gästa ert fina program. Hoppas fler blir inspirerade till att andas och yoga nu 😀