Författare Tanja Dyredand,  Mindfulness,  Samarbeten

Stressav + Mindclub = samarbete

 

Nu är det officiellt: Mindclub och Stressaav.nu ingår i tight samarbete. Mindclub, Sveriges första gym för mental träning, välkomnar Tanja Dyredands kompetens inom Mindfulness och stresshantering.

Daniel Brodecki, grundare av MindClub förklarar;

”Tanja arbetar med en vetenskapligt utformad Mindfulnessmetodik som redskap för att förebygga och hantera stress, öka koncentration, planeringsförmåga och kreativitet samt stärka samarbeten och medkänsla. Något som passar MindClubs koncept perfekt då konceptet är att kombinera mental och fysisk hälsa på ett inspirerande och konkret sätt”.

Läs mer om Mindclub – Sveriges första gym för mental hälsa Här–

”Allt handlar om balans mellan hjärta och hjärna”, säger Tanja Dyredand. ”Att hitta medveten sinnesnärvaro här och nu; så att hela HJÄRNANS kapacitet kan få blomstra utan störningsmoment. Och att tillåta HJÄRTATS drivkraft, passionen, bli din motivation. Men det handlar också om tillit, tålamod och tacksamhet. Det är då du kan nå din fulla potential i dig själv. Nå din framgång”

Tanja Dyredand

Tanja Dyredand är en uppskattad föreläsare, holistisk livscoach och nu aktuell med sin första bok om stresshantering. Med expertis inom mindfulnessbaserad stresshantering kombinerar Tanja vetenskapligt grundade metoder inom medveten närvaro, guidad meditation, mindful yoga och andning. Allt för att hjälpa dig att landa i nuet, förebygga och minska stress. öka koncentration, planeringsförmåga, kreativitet, samt stärka medkänsla och samarbete.

Stay tuned spännande inbjudningar, workshops och föreläsningar kommer att komma inom kort.