Yoga

Yoga med mig på Hälsa Kryssningen 4-5 oktober 2018

31072904_10155150163082237_1109445771167531008_n

 

Väck mig för jag tror jag drömmer: jag som head-line om Hälsa Kryssningen 4-5 oktober. Så tacksam

WOW. Vilken överraskning att igår random bläddra i nya Hus & Hem och plötsligt få upp ett uppslag med mig själv på inför Hälsa-kryssningen i höst. Där jag är Head-Line i uppslaget. Så oväntat och så galet härligt. Behövde verkligen det extra igår kväll. Började stor-gråta av lycka (ja så där som när man inte får luft-gråta).

Vissa dagar har man känslorna helt utanpå. Har du det också? Dagar då varje liten sak känns stor på något sätt? Oavsett det är litet eller stort, positivt, neutralt eller negativt. Igår var den sådan dag för mig. En  riktig berg-och-dal-bane-dag. Ena sekunden njöt jag av näktergalen som flyttat in på vår tomt, att det var årets första varma dag till, körde magisk yogaklass till att sedan få ett mycket märkligt mejl som jag faktiskt blev både förvirrad och lite ledsen av. Nåja om en dörr stängs öppnas alltid en annan.

Och wow för den dörren ändå 😀 att vara Head-Line för kryssningen i höst. TACK. Alltså tusen tack Tidningen Hälsa som gett mig denna oerhörda chans. Är galet nervös men oh så extra peppad nu. Så himla många fantastiska föreläsningar och event som väntar den kryssningen. Så om du inte bokat in gör det nu genast och så ses vi där!

TACK också Hus & Hem för fina uppslaget. Det bästa var att när jag skulle ta bilder till inlägget så slog det mig hur underbart det är här på vår lilla gård. Hur vi sakta nu ett år efter inflyttning börjar få ”vår” prägel på huset. Vårt lilla hippie-hus vid drömska Edsbro-ån.  TACK. TACK. TACK.

Idag är jag extra tacksam också för att i helgen lägga upp en härlig intervju med grundaren Kattis av märket Me Anima inför vår ljuvliga morgonmeditation den 16 maj 9-10 på Stockholm Beautyweek. Den kommer imorgon vid 11-tiden enligt plan. Alltså älskar ekologiska och vegan-oljor med aromaterapeutiska förmågor och Kattis är typ guru inom det. Så do not missa!

Du vet att du alltid kan följa med mig och familjen i andra sociala kanaler:

@mindfully_tanja och @vanliga_villan

Ja och så på Facebook.com/vanligavillan och Facebook.com/yogaiedsbro 

vanliga-villan-tanja-dyredand-edsbro

Det här hörnet mellan lilla vardagsrummet och matslasrummet är min absoluta favorit just nu….ja och uteplatsen på punschverandan som vi började piffa med när värmen kom. Hunden Coco vill typ vara där hela tiden nu haha..

vanliga-villan-edsbro-tanja-dyredand-yoga