Yoga

Ny VLOGG: Årets Yogalärare & Gott Nytt År

NY VLOGG: Årets Yogalärare Nominera gärna. Du kan rösta till 1/1 2018 –

Nu har jag spelat in på youtube en liten hälsning om varför det vore en dröm att bli nominerad till titeln Årets Yogalärare FILM FILM FILM  —>>>

– Yoga, mindfulness och meditation blev ju min räddning efter stroke som följd av långvarig stress. Jag gick in i väggen pga utbrändhet/stress och när jag blev starkare bestämde jag mig för att utbilda om mig (i grunden journalist/kommunikatör). Allt för att informera fler om vikten av att boka in återhämtning i sin vardag.

 

Så här nominerar du:

Du går in på www.yogagalan.se och scrollar ned till titeln ”Så här nominerar du” – och fyller i
OBS Om detta inte fungerar (det har varit knas på hemsidan) så Mejla din motivering/nominering till  info@yogafordig.nu
 Detta ska vara gjort innan 1/1  2018 ? <3

Vore en DRÖM – Oh …..

Kram och mängder med kärlek och ljus från mig och oss på Vänliga Villan 

//Tanja

tanja-happy-new-year-yoga-edsbro