Soulfood & chokladmakeri-lyx på Marbodal av eminenta Erwik Communications

soulfoodsthlm-tanja-dyredand-erwik-communications-2018-marbodal

 

soulfood-sthlm-event-vegan-tanja-dyredand soulfoodsthlm-marbodal-event

 

Är det något jag vurmat extra för sedan 2008 är det hållbar, veganmat i allmänhet och gärna ayurvediskt i synnerhet. Lägg då till att jag bokstavligen ÄLSKAR allt med kakao. Så du kan ju tänka dig hur glad jag blev för Erwik Communications eminenta vip-event med Soulfood Sthlm och choklamdmakarlyx på Marbodal Stockholm,

Fanny Frankman från Soulfood Sthlm bjöd på heta godbitar som var en fröjd för ögat såväl för gommen. Min absoluta favorit var de veganska glutenfria våffelhjärtan som sedan kunde fyllas med en rad olika härliga fyllningar. Vilken galet bra ide inför julens och nyårets alla buffebjudningar. Självklart var också de utsmyckande blommorna ätbara!

Chokladmakaren Gustaf Mabrouk pratade om kakaobönans goda egenskaper och signerade sin bok på plats. Allt inramat i vacker Marbodal-kök-miljö, härliga minglare och gott i glasen. En chokladmakare, till skillnad från konditor, jobbar alltså med hela kakaon, från böna till slutprodukt och inget lämnats åt slumpen.

Extra roligt som alltid att hitta både nya och gamla godingar i minglet.

Tack bästa Alexander Erwik för inbjdan.

Nu blir det extra mycket inspiration inför julmatsfixet!

Foto: Mina egna och så bilder av Fotograf: Mikael Antti Schullström

chokladmakarens-handbok-event-marbodal marbodal-event-soulfoodsthlm event event-marbodal-soulfood

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *