Yoga

#AllaKanYoga – jag kommer och yogar hos er Tack Lommarskolan för igår

Igår hade jag förmånen att få köra gratis ”Alla-kan-Yoga”-yoga på Lommarskolan i Norrtälje. När jag utbildade om mig till yoga- och meditationslärare (efter min stroke) bestämde jag mig för att ge tillbaka  när jag väl blev starkare.

Exakt det är mitt mission med #AllaKanYoga – att bjuda på yogans ljus och avstressande effekt på organisation, företag, förening eller som i det här fallet en skola som kämpar med budget och stress. Ofta är det där yogan behövs som mest där man kanske inte i vanliga fall ens kommit i kontakt med yoga. Jag väljer varje månad ut ett ställe dit jag åker och bjuder på en yogaklass, helt anpassad efter var jag är. Igår yogade vi på stolar och djupandades för att minska stress.

Har du förening, organisation, eller annan verksamhet där du önskar att jag kommer och yogar med er, hör av dig till mig på tanja@stressaav.nu  berätta om er och varför ni vill ha mig dit.  Jag har inte möjlighet att åka överallt, men läser igenom alla mejl, och återkommer om eventuell yogaklass.

Dessa pass kan alla vara med på oavsett dagsform, nybörjare eller van yogi. Jag kombinerar yogapositioner från medicinsk yoga, yin yoga och pranayama (yogisk djupandning). Temat är att minska stress men även att ge verktyg till alla att försöka få in återhämtning varje dag.

Så tacksam för igår. Tacksam också att vi har en lååååånghelg framför oss nu fylld av yoga, inspelning till min Youtubekanal/Tanja Dyredand och så trädgårdsfix och planteringar. Så klart också att vi ses här eller på min instagram: @mindfully_tanja

Tack Lommarskolan för förtroendet –  Tack livet!

31353691_10155163669927237_7886695978600759296_n

Här några av alla som yogade med mig på Lommarskolan – ps detta är after yoga fika 😀