Yoga

Här står jag och duger – HYLLA dig själv idag!

 

Yoga is not about self-improvement It’s about self-acceptance

Vad bjuder du in för din kommande vecka? Jag sätter samman mina händer och bjuder in tacksamhet.

Yoga handlar inte om självutveckling utan om acceptans. Att kunna acceptera sin dagsform. Idag när jag ser på min egna utveckling kan jag också se förändringarna. Både det som jag gör på yogamattan men som också följer med när jag klivit av den. Att det är svårt att kunna släppa taget om allt sådant som inte längre ger mig energi. Att acceptera mig själv till fullo också är bland det svåraste. Att acceptera de fel och brister, styrkor och allt som gör mig till den jag är. Att yogan kan vara behjälplig just med detta. Samtidigt måste jag vara ärlig. Ibland blir jag också riktigt irriterad på mattan. Yogan kan ibland nästan smälla till en i ansiktet och där största utmaningen är just att kunna släppa taget, framförallt från egot. Det är egot som ofta stänger igen dörrarna för nya insikter. Ibland får man ta egot i hand och jobba ihop eller så säger man som jag gör idag: fuck EGO och Hej mitt sanna jag, sat-nam.

Hylla dig själv idag. Och din kropp. JA exakt du, bara hylla dig. En perfekt torsdag att göra det. För att du redan är allt. Är perfekt. Kom ihåg att du är en bit av universum och universum en bit av dig. Din kropp är perfekt. Den håller dig och omsluter det allt som är du. Behandla dig själv med värme, medkänsla idag. Din kropp med värme, medkänsla. Den är din farkost just nu. Redo att hålla ihop dig. Redo att läka dig när du behöver. Så bara hylla dig själv idag. Bara gör det.
Själv är hag tacksam över att få sprida yoga och ljus idag

Tack livet & för allt som är

Tacksamhet: när allt är som tuffast. Tacksamhet: när livet gör sig påmind. När fysisk eller mental smärta är som värst. Tacksamhet: är man har tråkigt. Tacksamhet: när allt är soligt, varmt och underbart. Tacksamhet: att kroppen vill. Tacksamhet: när kroppen inte vill. Tacksamhet: när tårarna kommer. Tacksamhet: när skrattet leker. Tacksamhet: för vila. Tacksamhet: för energi. Tacksamhet: för att livet är just allt det och innehåller lika mycket ups som downs.

Att vi utvecklas när vi får motstånd. Att vi kan kan sprida mer kärleksfull energi när vi är i balans.

Tacka dina föräldrar, dina mor- och farföräldrat, våra förfäder, de som vandrat på jorden före oss. Tacka solen, månen, våra fyrbenta, de som flyger och de som inga ben har. Tacka elden, jorden och våra vattendrag. Tacka stjärnorna för deras oändlighet.

Tacka framförallt dig själv. För att du är du och du är perfekt. Exakt så som du är. Du är en bit av universum och universum är en bit av dig. Lyssna inåt, till ditt hjärta och låt tacksamhetens och kärlekens energi fylla dig. Kärleken som läker, helar, skyddar dig och alltid finns till dig i oändlighet. Du är aldrig ensam. Du är hållen. Tack.

Skickar mängder av ljus och omtanke till dig som behöver Det lite extra. .