Yoga

Behind the Scenes – mer foto till boken..

 

Egentligen får jag ju än så länge inte säga så mycket mer än att det blir bok..

 Men alla som känner mig et hur svårt jag har för att vara tyst, haha. Vill ju Typ berätta för alla om allt just nu. Om känslan av att känna att jag har flyt i textskriverier till att allt känns som seg gegga i huvudet. Sedan går jag prestations och tänker att alla andra som skrivit böcker är sä mycket bättre och att jag egentlige inte alls är så bra. Sedan kastas jag in i känslan att  jag gör så himla bra texter som jag hoppas fler ska tycka är bra. Så där håller jag på. RANTAR, HAHA.. .

Gör så mycket jag orkar varje dag. Känner ibland att jag har massa tid kvar och ibland att det brinner i knutarna. Konstigt väl. Fast nu har jag verkligen jobbat dygnet runt senaste veckorna. Dels med boken, dels med yogauppdrag, klasser, föreläsningar osv.

Taggad, peppad och så himla tacksam är jag i alla fall. För allt just nu. Mest tacksam. Typ hela tiden. Extra tacksam att vi i veckan kunnat fotografera till boken, och att min älskade dotter som är en multitalang som fotograf (förutom att hon är tatuerare & sångerska då). Det är verkligen en guldgruva att hon ens vill/orkar jobba med mig 😀

Ps. Tatueringarna är gjorda och ritade av dottern som driver @mumintattoo och du kan skicka DM för tider & pris. Vet att det finns tider kvar i år om du vill knipa. Hon gör gammal Stickn’poke metod utan el, för hand.

ps  Fick lite frågor på kläderna och de är ekologiska i bambu från bästa Saprema som jag tidigare samarbetat med!

Tack livet. Tack!

Önskar dig en härlig torsdag och skickar dig som behöver det lite extra ljus och läkning från Sveriges Vänligaste Villa i Edsbro

Kramaste (Namaste med Kram) Tanja