andlighet,  Författare Tanja Dyredand

Bidra på ditt sätt just nu älskade du

⭐Medmänsklighet Unite. Ingen kan göra allt. Alla kan göra något. Bidra på ditt sätt, det som resonerar med dig. Inget sätt är bättre eller sämre. Alla sättt att bidra är rätt. Alla krafter idag behövs. Du är viktig..🙏


🦋 Donera hemifrån. Samla kläder, väskor, skor, förnödenheter, meds, torrvaror och lämna in till insamling. Kolla nätet om var det finns insamling nära dig. I Roslagen finns en rad engagemang pågående.
🦋 Donera Cash. Det finns swish- och stödlinjer du kan donera bidrag direkt till olika organisationer. Inga bidrag är för små. Se bild
🦋 Öppna ditt hem. Har du plats och möjlighet kan du hjälpa människor på flykt. Ex här i Roslagen finns Rimbo-sidan, Norrtälje-sidan där kontakter förmedlas. Du kan kontakta din kommun där du bor för info om ditt närområde.
🦋 Finnas för medmänniskor. Kanske behöver någon prata ut om sin rädsla, eller få stöttning, tröst. Att visa omtanke och medmänsklighet just nu är också viktigt. En av de viktigaste gåvorna vi kan ge oss själva och andra.
🐬 Energi, healing och kraft. Vi som arbetar spirituellt på olika sätt kan gemensamt bidra till att öka healing, kraft och Energi till våra medmänniskor och även kollektivt i världen. Många gör gemensamma onlineevent. Exempelvis rådet för ursprungsbefolkningar Counsil of Indigenous Grandmothers där jag ingår ger ceremonier och ritualer för stärka vårt kollektiva medvetande, skänka healing och styrka.
🙏 Ta hand om dig och ditt eget mående. Att balansera sin egen kropp och mentala hälsa är minst lika viktigt, sitt eget inre tempel med återhämtning och det som gör att du känner dig stärkt, lugn och trygg.


🔥Har senaste dagarna (tyvärr) sett i sociala flödet personer som skammar/ger skuld till andra som inte bidrar på det sätt/samma sätt som dem. Obs ALLA gör det som resonerar bäst i enlighet med dem. Alla sätt är bra. Alla sätt behövs. Inget sätt är bättre eller ”mer medmänskligt” ”mer aktivt bidrag”.

ALLA reagerar olika på denna typ av världslig oro/alla hanterar det olika – kom ihåg det. Du har ingen aning om vad andra går igenom för inre saker: var därför inlyssnande, ödmjuk inför andras känslor & reaktioner. Försök att inte döma andra, skamma inte andra, ge inte skuld till andra. Du kan bara agera efter det som resonerar med dig!

Personligen har jag/vi både donerat Cash direkt till Unicef, samlar kläder, meds & förnödenheter för inlämning, hållt rena donationsklasser & sålt kalendern där allt oavkortat gått till bidrag, och varit med och skickat online healing world wide och funnits för medmänniskor och tagit hand om eget mående: det har resonerat bäst med mig just nu. 🦋🐬🌙💫💙💛⭐🙏💋🥰🚀
🌻Bidra du också..oavsett med vad.


Du är viktig. Vi alla är viktiga just nu till att bidra till en värld i fred, solidaritet.
Skickar dig som behöver det extra omtanke kärlek och healing. // Tanja

Foto lånat från pinterest. Foto nedan från Veckorevyn