andlighet,  Astrologi,  Författare Tanja Dyredand

Divine Goddess Feminine Rising

EMPOWERMENT. DIVINE Feminine Rising. Gudinna, moder, syster, dotter, förmödrar, svärmödrar, ickebinär, transperson, moder jord, luften, vinden, stjärnorna, månen.
Hylla dig själv ALLA DAGAR 🔥💋❤

Du är livet.
Du är kreativiteten.
Du är kraft.
Du är mod.
Du är styrka.
Du är frid.
Du är fred.
Du är en krigare.
DU har rätt till din röst och säga vad du tycker.
Du är värd att älskas för den du är.
Du är värd respekt.
Du är vär att säga ifrån förtryck.
Du är vindens visdom.
Du är moders jords stabila kraft.
Du är vattnet.
Du är kommunikation. 
Du är healing.
Du är tröst.
Du är LJUS.
Du är KÄRLEK
DU ÄR VÄRDEFULL
DU ÄR TILLRÄCKLIG
DU ÄR FANTASTISK
DU ÄR MAGISK

Jag hyllar mina förmödrar, de som vandrat före oss, guider, min mamma Aila, min dotter Olivia,min syster Mette, svärmor Ulla, alla mina fantastiska human earthlings som alla påminner oss om Divine Goddess Feminine Rising, we are all one , sovereign souls and free

Jag skickar styrka, healing och kraft till dig som behöver det. Mina tankar går också till alla som kämpat/kämpar, är i rädsla för att vara kvinna, som blivit mördade pga vara kvinna, som pga normer inte vågar vara kvinna. Vi vet aldrig vad andra könpar med, var därför ödmjuk, vänlig mot de Du möter.  🦋❤🌙🙏💫

🔥🔥🦋💎💎💎🌙🌙🦄💙🙏

Tavla av min mamma Aila