Yoga

Drop in på Vänliga Villan Yoga i Edsbro uteblir mars ut

Update Vänliga Villan yoga i Edsbro och corona.
Tack alla som hört av sig och är oroliga. Har talat med läkare och då virus just nu är i peak, och träningslokaler över Stockholm självmant stänger pga respekt för smittspridning kommer Vänliga Villans drop in yoga söndagar avvakta mars månad ut. Dvs söndagarna i mars uteblir. Alla klippkort fryser dvs du behöver inte oroa dig för att du inte hinner yoga.

Jag har många yogisar som yogar här, inkl. Mig själv med nedsatt immunförsvar/ bakomliggande sjukdomar (hjärta/kärl/lungor/KOL/diabetes/cellgifter/autoimmuna sjukdomar mfl.) och respekterar och gör vad jag kan för att minska spridning. Att sprita och städa i yogasalen, ha mattor glest osv kan vara för lite just nu enligt läkare.
Håller hemsida Www.stressaav.nu (kolla i kalendern) och facebookgrupp www.facebook.com/vanligavillan uppdaterad när vi sätter igång igen. Plan är april, men avvaktar myndigheter och läkare

Hälsan går först.Kommer även spela in längre yoga sekvenser till min Youtubekanal så att du som vill yoga ändå kan haka på.

Obs kom ihåg att oro minskar immunförsvar så försök att byta fokus från oro tilll RO. Andning och minska stress & oro STÄRKER istället immunförsvar. Det och vänliga tankar och tankar av tacksamhet