Huvudrätter,  Mindfulness,  Plantbased Vegetarisk Mat,  Samarbeten

Testa Pulled Havre Hälsocafet ons 13 kl 18:00

 

OMG jag har fått några exklusiva smakprover på nya Pulled Havre (som pulled pork fast gjord på havre). Dessa kan du komma och smaka på Hälsocafet nu ons 13 april med start klockan 18:00.

Glöm Pulled Pork, vegetariskt kött, quornprodukter och soyakött -nu kommer Pulled Havre!

Ni kanske minns att jag i våras försökte mig på att själv göra egen pulled havre av havre haha..det gick så där (se film nedan). Nu har jag fått några exklusiva smakprover på den. Dessa kommer egentligen inte till produktion förrän till sommaren. Och eftersom jag tänkte att ni kanske också var nyfikna på detta så bjuder jag er på ett smakprov och spelar in till min Youtubekanal. OBS mycket få antal smakprov då jag endast fått loss några få paket 🙂

Var: Hälsocafét, Hornsgatan 61

När: Ons 13 april klockan 18:00

Vad: Några exklusiva smakprov på nya veganska Pulled Havre, samt inspelning till min youtubekanal Mindfully Tanja

Det var i våras som finska Maja Ikonen visade upp sitt nya vegetariska alternativ till Pulled Pork; Pulled Havre i  Yle Morgon-tv. En specialare gjord på proteinrik havre, bondbönor och ärtor. I blindtest har man misstagit ‘Nyhtökaura’ (som det heter på finska) för kött. Se här mitt tappra försök haha 😀


Foto: skärmdump från Yle Arenan och bilder nedan foto: Gold & Green Foods