Yoga

FullmånesYoga & ChakraBalans till KristallMandala 19 feb

STOCKHOLM- nu håller jag YOGA-magi hos er 19 feb 18:00-20:30  på Hälsans Hus på Söder
– FullmånesYoga & Chakrabalans till KristallMandala (minska stress/öka balans)

KOM och NJUT avstressande medicinsk & yin yoga i lugn tempo helt efter månfasen. Här är yogan alla kan vara med på, oavsett nybörjare, stel som ett kylskåp eller van yogi.

Är det stjärnklart kan vi se hur månen växer upp i horisonten med panoramafönster mot Stockholms vackra inskär på Hälsans Hus. Wihuu – är så galet taggad för detta, kom!

  • Vi startar med yogisk djupandning (Pranayama) för att sedan fortsätta med avstressande yin yoga i mycket lugnt tempo. Varje tillfälle är unikt och där de utvalda yogapositioner och andningen är anpassad efter månfasen samt dess astrologiska energi.
  •  Vi avslutar med guidad meditation, chakrabalansering, till kristall-mandala och tonerna av sound healing med tibetanska klangskålar. Du släpper taget om det som inte längre är dig till gagn, och välkomnar ny energi för läkning och balans.

Investering: 300kr/gång eller gå 2 betala 500kr. Du kan boka nu och betala då – OBS mycket begränsat antal platser, så först till kvarn gäller.

* Februari, tisdag 19 – Fullmåne & Supermåne – Jungfruns måne

Jag är cert. yoga- och meditationslärare, mindfulness coach inom stresshantering, medium/healer och nominerad till Årets Yogalärare 2017.

OM man vill stanna kvar och få spiritual healing alt Reiki Healing efteråt går det bra att boka in tid. Det finns allt som allt två tider man kan boka in (för varje månyogatillfälle), så först till kvarn gäller. Det är 30 minuters spiritual/Reiki healing investering: 550kr

TA med
OBS ta med egen yogamatta, och sköna kläder. Kom gärna 15 minuter innan event så att du hinner landa.
Bokas via länken här.. www.boka.se/tanjadyredand

https://www.boka.se/…/fullmanesyoga-healing-halsans-hus-201…

Du går in på boka-länken och anger det datum du vill boka. Du kan boka fler datum men måste då göra en ny boknng för varje datum, inga problem! OBS bokning är bindande men vid förhinder kan du överlåta plats till någon annan.

Har du frågor, kontakta mig på tanja@stressaav.nu

Nytt tillfälle 2019 är torsdag 31 mars 18:00-20:30 bokas via samma länk ovan