Yoga

Yoga med mig på kryssning & Tidningen Hälsa 20-21 Oktober

 

Alltså är SÅ tacksam. Du kan yoga med mig på tidningen Hälsas stora kryssningen ”Hälsa-Resan” 20-21 oktober i år. Förra året var min första kryssning jag jobbade på och WOW säger jag bara. Vilken succé. Helt fullsmockat på klassen och kö utanför. Att få hålla yogaklass på en båt fylld av hälsaläsare är ju en sann dröm!

Förutom fantastiskt roligt skrattyoga-pass med mig är det en mängd andra goa föreläsare, 100% smarrig vegetarisk buffé (den var helt galen god alla dagar), träning, behandlingar, minimässa, uppträdanden och mycket mer!

Boka genast in och följ med så ses vi till hösten! Har också en rolig överraskning som du får reda på då – tyvärr kan jag inte berätta det ännu 😀 men värt att vänta på… weeeeeee

 

Allt detta ingår:

* Resa med Vikingline Cinderella Stockholm – Mariehamn ToR
* Boende – del i dubbelrum
* Hela tidningen Hälsas inspirerande program
* Buffémåltid med valfri dryck
* Stor frukostbuffé
* Lyxig lunch
* Taxfree ombord

Uppge bokningskod: HALSA Pris: från 1 275 sek

halsaresan-2019-tanja-dyredand