Författare Tanja Dyredand,  Mindfulness,  Stresshantering,  Tibetanska Klangskålar,  Yoga

Är nu Massageterapeut i Tibetanska Klangskålar

 

klangmassage-tanja-dyredand-kroppsbalansering-terapeut

Är så TACKSAM. Nu har jag äntligen fått mitt certifikat som Massageterapeut i Tibetanska Klangskålar  och kommer inom snar framtid att kunna erbjuda helt MAGISK Klangmassage och kroppsbalansering, men också ta in dem på ett ljuvligt sätt i mina Yin Yoga och Minduflness-klasser. Bland annat den 13 och 27 november på Studio Levels, på Kungsholmen i Stockholm.

Ljudvågorna ger Djupavslappning och minskar stress, visar forskning!

Tibetanska klangskålar eller sångskålar som de också kallas har i tusentals år använts för djupavslappning inom meditation. Forskning om hur ljud påverkar vårt sinnestillstånd visar att just ljudet och vibrationerna från Tibetanska Klangskålar påverkar kroppens centra för avslappning och inger en så kallad ’ur-trygghet’. När du känner denna trygghet vågar du också slappna av och släppa på spänningar, stresshormoner minskar och kroppens självläkningssystem aktiveras. Allt för för skapa balans, välbefinnande och en trygghetskänsla.

Klangmassage och kroppsbalansering – ljuvligt,måste testas! 

Klangmassage och kroppsbalansering är en kombination av ljuvligt avslappnande hands-on massage och klangskålarnas välgörande ljud och vibrationer. Handtillverkade skålar anpassade i olika storlekar placeras på kroppen på ett  speciellt sätt. Klangskålarnas vibrationer får sedan genomljuda kroppen när de spelas på, och då vår kropp till största del består av vatten fortplantas ljudvågorna över hela kroppen.  Detta är MAGISKT härligt och MÅSTE TESTAS!

Klangmassage och kroppsbalansering är ingen medicinsk behandling av sjukdom, men ger djupavslappning och minskar stress.

12 metaller i varje skål

De skålar jag jobbar med är alla handtillverkade enligt tradition i Tibet. Här finns 5-12 metaller i varje skål och de är planetmetallerna:

  • Guld – solen
  • Silver – månen
  • Kvicksilver – merkurius
  • Koppar – venus
  • Järn -mars
  • Tenn – jupiter
  • Bly – saturnus
  • Ibland finns även zink, meteorjärn, vismut, blyglans, pyrit

OBS jag använder alltid handduk mellan skål och kropp och du kan välja att ha kläderna på. Så även de som har allergi kan komma till mig.

Bokningsbara tider kommer upp så snar jag hittat bra lokal. Kommer att erbjuda Klangmassage och Kroppsbalansering i Rimbo, Norrtälje och i Stockholm.

Pris Prova-på 500kr 45 minuter

Ordinarie-pris: 650kr för  60 minuter.

Om du har tips på bra lokal eller om jag kan hyra in mig hos dig, kontakta mig på tanja@stressaav.nu

Kramasté

//Tanja

klangmassage-kroppsbalansering-tanja-dyredand-terapeutklangmassage-terapeut-tanja-dyredand-kroppsbalansering