Samarbeten,  Yoga

Inleder samarbete med Studio Levels

 

ÄNTLIGEN kan jag berätta att jag inleder samarbete med Studio Levels  med min mycket unika Yin Yoga som kombinerar Mindfulness, djupandning (Pranayama) och Tibetanska Klangskålar. BOKA genast in 13 och 27 november 9.45-12:00. Då kommer jag att hålla magisk återhämtande yoga-kurs ’ Mindful yin & stress Detox” på Kungsholmsgatan 17.

Studio Levels är min absoluta favorit, som är en helt fantastisk konceptsalong med både träning och skönhet i ett. Här kan du ta hand om både insidan och utsidan, kropp och själ. Är så GALET tacksam för detta samarbete som i höst kommer att bli kurs om två gånger.

Här kombineras mindfulness, medveten djupadning (pranayama) med väl utvalda yin yoga-positioner till tonerna av djupavslappnande tibetanska klangskålar. En unik kombination som hjälper dig att släppa stress, stärka immunförsvaret, öka elasticitet och få hormonbalans.

Efter 15 års yogapraktiserande via Hatha, Vinyasa och Kundalini hittade jag hem till slut inom Medicinsk Yoga och Yin. Yin som är en stillsam yogaform och står för återhämtning, balansering av centrala nervsystemet och kroppens elasticitet med bindväv, fascia, benstomme och ligament. Tanjas kurser och klasser är tillåtande och stillsamma. Här kan alla vara med, oavsett nybörjare, stel som ett kylskåp eller van yogi. Här kan du släppa all prestige, tävlan och mjukt landa i nuet.

Save-the-dates:

13 November 9.45-12.00

27 November 9.45-12.00

Mer info om min kurs ”Mindful Yin & Stress Detox” kommer snart.