andlighet,  Författare Tanja Dyredand

Gott nytt magiskt 2022

Årsbokslut 2021 i tacksamhet. Vad tackar du för i år? Vad bjuder du in till nästa ?

Att göra årsbokslut, summering men också dra lärdomar är något som jag unnar mig varje år.

Jag tänder ett ljus, tar fram mina kristaller, rullar ut yogamattan och mediterar. Antecknar och reflekterar 🌙🙏💚 💫

Det hinner hända en del på ett år. Saker som en upplever som är magiska, fantastiska och saker som är utmanande också. Här kan du välja att bjuda in dina känslor som en ny gäst in i livet, oavsett vilken känsla som dyker upp, för att därefter välja hur du vill förvalta känslan.

När jag nu blickar tillbaka på året som varit är tacksamhet, kreativt flow och bliss orden som dyker upp, men också visdom och spirituell utveckling.
Så mycket jag lärt mig om mig och min resa här på jorden detta år. Men också om andras resor.
Så många lärdomar och visdom.

Ett kreativt år då jag skrev två böcker och utöver det en en välfylld väggkalender. Ljudboken Vardagsmagi och sedan Magi för själen & väggkalendern Min Magiska Kalender 2022 – The Moon made me do it 🙏🌙
Texter som kanaliserades hela våren och sedan sammanställdes under sommaren. Ett familje projekt då dotter Olivia gjorde form och fotade. Sådan lyx att få jobba så här.
Att få möjlighet att vara ut på bokturne, föreläsa, hålla event och prata magiskt tänkande är en dröm. Att få träffa så mycket spännande människor och få höra livshistorier tack vare böckerna. En DRÖM!

Ibland har det också varit tufft, framförallt min man som kämpade med rygg och blev opererad, mitt i pandemin. Men även med andra personliga saker. Därför har dessa sista dagarna på detta året för mig handlat om shadow work: släppa taget om det som inte ger mig energi/beteende mönster/destruktiva påminnelser och karmatiska band. Saker som dykt upp i omgångar som inte riktigt läkt ut. Nu redo att släppas. Att be om kraft, tillit och tålamod.. Nu redo att bli fräsch start inför kommande år.

Nu blickar jag med glädje, kärlek och spänning inför 2022. Tittar i min kristallkula. Tacksam för alla nya roliga uppdrag som jag snart får berätta om. Tacksam att vi är friska och har så mycket kärlek, familjen och magiskt boende. Att vi har varandra. Tacksam för att ett nytt år stundar med nya möjligheter och styrka. Bjuder in överflöd.

Jag önskar dig ett riktigt gott nytt år. Till dig som behöver det lite extra skickar jag ljus och helande kraft.

Avslutar med sinnesrobönen i år som jag här gjort om så att den passar min tillvaro:
Starka källa av ljus och kärlek ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod och kraft att förändra det jag kan. Tillit och insikt att förstå skillnaden.Påminna mig varje dag om min och andras storhet och våra olikheter, icke-dömande och med acceptans. Att ha respekt för allt levande och vår moder jord. Att påminna mig om att jag är kärlek, är tillräcklig, att jag är healingg. Jag tackar att sinnesro omsluter mig varje dag och att jag låter mitt ljus brinna starkare för att visa mig min sannaste väg i enlighet med mitt högsta bästa. Tack

Blessings