andlighet,  Astrologi,  Författare Tanja Dyredand,  magipodden

Spökpodden gästar Magipodden

Woop. Söndag = nytt avsnitt på Magipodden. Denna gång gästas vi av Spökpodden Fredrik Kopp & Oscar Panizza

Vi pratar besatta föremål, att våga gå på kol, om Fredrik som sekelskiftes-dagisfröken och Oscar som slav. Tanja berättar om sitt liv som Show-girl på Moulin Rouge och om Sirius energy flow. Spökpodden bjuder in till sin första livepodd 6 november i Trollhättan. Tanja bjuder också i veckan på Samhain och Halloween-special och veckans TAROT medial vägledning får du på måndag som bonus. Missa inte ett nytt magiskt program!

Prenumerera på #magipodden så får du avsnitt och bonus när det dyker upp!

Lyssna här:


Om Spökpodden
Spökpodden är en intervju-podcast med gäster inom det ockulta och övernaturliga. Oscar Panizza och Fredrik Kopp åker även till hemsökta hus med medium och spelar in podd och youtube.
www.spokpodden.se

Du som vill se Spökpodden LIVE kan göra det i Trollhättan den 6 november på Brasseriet med start kl. 19:30. Här hittar du biljetter: https://www.nortic.se/dagny/event/33850

Om Tanja och Eva.

Tanja Dyredand är författare och aktuell med böckerna ”Vardagsmagi”, ”Magi för själen”, ”Skratta & Pausa” samt ”Min Magiska Kalender 2022”, yogalärare, cert. medium och initierad Shaman. Eva Danneker äger Vattumannen bokförlag och bokbutik .

Music creds: Intro music: ”Magic You Are” Sweet Dish remix (solfeggio 432 Hz, Forest treasure, beat by Dan Hening Arpy )

Rabatt på Tanjas bok & kalender till podd-lyssnare:

Du som vill få rabatt och förbeställa Tanjas nya bok Magi för Själen och kalendern kan göra det här:
https://stressaav.nu/bok-vardagsmagi/

#magipodden #spökpodden #tidigareliv #tarot #medium #spöken #paranormalt #övrnaturliga