andlighet,  Författare Tanja Dyredand,  magipodden

Swedish Buddha gäst i Magipodden

Länk till intervjun —>

https://shows.acast.com/magipodden/episodes/swedish-buddha-gast-mikael-hedman

Wihuu. Nu är nytt avsnitt uppe med gäst Mikael Hedman aka Swedish Buddha.

Mikael berättar om:

* Sin magiska livsresa från officer till Swedish Buddha med hela svenska folket

* Om att skjuta kulspruta och vara vegetarian

* Om att hitta livets mysterier, söka vägledare, bo i öknen och hur detta hjälpt hans transformation och utveckling.

* Mikel ger också tips för mer medveten närvaro. In och lyssna

OBS då intervju är på distans och Mikael bor på båt är ljudet tidvis påverkat, men strunt i det…innehållet är MAGIC ❤ Så magiskt att Mikael gästar. Så underbart. Stor kram och blessings till din vecka.

Om Mikael

HedmanMikael Hedman är officeren som gav sig ut i världen på jakt efter livets hemlighet. Det var startpunkten på en intensiv upptäcksfärd över femton år bland öknens mystiker, New Yorks techmiljardärer, kampsportsmästare, munkar och en massa annat. Sökandet slutade där det började; i Sverige – istället för att ha nått målet han sökt är han uppslukad av det.

Sedan ett år tillbaka guidar Mikael människor som brinner för självkännedom och inre utveckling. Han har nyligen gett ut boken och poddberättelsen Swedish Buddha som handlar om att utveckla sig själv och om att öppna sitt medvetande. Mikael har intervjuats i flera poddar, bland annat av Agneta Sjödin och nyligen i Försvarsmaktens personaltidning (länkar finns på hemsidan).

För Mikael finns inget vackrare än att bidra till inre utveckling och det lugn som de flesta söker efter. Han säger; ”Det är så enkelt och naturligt för en människa att närma sig själv och utvecklas att alla visa böcker, populära talare och metoder oftast skjuter över målet. Det är nämligen ett mål som är så enkelt och nära att du inte ser det. Du måste bli guidad dit av någon som själv är den verklighet som väntar på att upptäckas. Längs min resa har jag haft ovärderliga lärare som visat vägen till djupare självinsikt. Det är alltså inte jag som är viktig – det är din utveckling och vad som händer i dig som räknas.

Känn efter om du är lockad, om du vågar och vill upptäcka djupare sidor av dig själv, trots att det finns svåra känslor i vägen. Vill du så kommer det att hända.

”Mer att läsa här: https://swedishbuddha.se/och berättelsen om Mikael på Spotify:https://open.spotify.com/episode/38RgP6EjwO6KeHDJ1z1V9z…Buddha Weekly är gruppen som möts varje måndag för att möta sitt inre och utvecklas. Man får prova gratis om man gillar det under en halv månad:https://swedishbuddha.se/kassa-medlemskap/?level=1