andlighet,  Event,  Författare Tanja Dyredand,  Samarbeten

Hjärtedag inför Alla Hjärtans Dag med Tidningen NÄRA

Wihuu. Idag är det dags för Tidningen Näras Hjärtedag. Denna gång blir detta online.

Jag skulle egentligen varit i Malmö just idag, med min fina nya bok Magi för Själen och Min Magiska Kalender. Detta blev dessvärre ombokat i början av året (pga pandemin) och nu blir den istället ONLINE. Här online mellan 15-17 bjuder Ewa Olsson och Benny Rosenqvist på kärleksboost !

Dock lottar jag under eventet ut Kalender, en online-reading och ger även rabatt på min bok (wihuu!) VIP till alla som bokat sin biljett. JA och så bjuder jag på en guidad magisk self-love-stund också 😀

Du som bokat biljett på Tidningen NÄRAs Hjärtedag får info så klart om detta samt länk och lösenord till Special VIP-sidan här.